Keystone logo
Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Introduktion

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil er dedikeret til at give en uddannelse af ekspertise, fremme formativ-anvendt forskning og udvikle ledere i mange discipliner. For studerende, der ønsker at undersøge de problematiske strukturer, der står over for landet og erhvervslivet, tilbyder Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil en enestående oplevelse gennem vores forskningslinjer.

Den studerende, der er interesseret i at komme ind på Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil, kan få adgang til et økonomisk støtteprogram, der giver dem mulighed for at gennemføre deres studier på et af de bedste universiteter i Guayaquil. Universitetet har kurser i ansigt til ansigt, afstand og online-modaliteter. Derudover kan du få adgang til en af vores forskellige internationale aftaler for at kunne have en global uddannelse.

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil blev grundlagt i 2000 og er et ungt videregående uddannelsescenter, men det har formået at klatre for at være en del af de bedste femten universiteter i den højeste kategori på nationalt niveau på grund af sit engagement i uddannelse af kvalitet.

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil er en privat, autonom, non-profit institution med juridisk status, oprettet og godkendt ved lov 2000-50. Udgivet i Officiel Tidende nr. 6; den 31. januar 2000. Siden starten har UTEG demonstreret sit engagement i at uddanne højt kvalificerede fagfolk til udfordringerne i erhvervslivet. Siden november 2020 gav CEAACES Higher Education Quality Assurance, Accreditation and Evaluation Council os certificeringen, universitetet med et akademisk tilbud til bachelor og postgraduate, hvilket placerede os blandt de ti vigtigste private universiteter i landet.

Placeringer

  • Guayaquil

    Guayacanes,520, 090511, Guayaquil

    Spørgsmål