Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introduktion

Hvem vi er

GWs Columbian College of Arts and Sciences trives forskning, kritisk tænkning er endemisk, samarbejde er konstant, og træning i den virkelige verden går hånd i hånd med læring. På grund af kollegiets misundelsesværdige placering i hjertet af landets hovedstad, begynder aktivt engagement i klasseværelset og fortsætter inden for regeringshaller, museer, gallerier, laboratorier i NIH, NASA og DOE, ambassaderne for internationale diplomater, og bagværelserne i Smithsonian og andre ærverdige institutioner.

Universitetet er den intellektuelle og kreative rygrad på universitetet, et sted, hvor kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab mødes for at danne et væld af ideer og muligheder. Som en leder blandt nationens liberale kunstinstitutioner på grund af en innovativ læseplan, der fremhæver perspektiver, analyser og kommunikation, er bachelorstuderende udstyret med de kompetencer, der er nødvendige for at være effektive og ansvarlige borgere i det 21. århundrede. På det professionelle og ph.d.-niveau samarbejder kandidatstuderende med et fakultet af lærde, der inkluderer Fulbright-modtagere, prisvindende koreografer, offentliggjorte forskere og kritikerroste forfattere til at fremme et spektrum af forskning om emner lige fra at kontrollere drivhusgasemissioner til at dykke ned i autisme årsager, udbredelse og behandling.

Velkommen til Columbian College Graduate Studies

Graduate programmer i GW's Columbian College of Arts and Science er en magnet for topforskere og en katalysator for læring og opdagelse inden for et bredt spektrum af kunst, humaniora og sociale og hårde videnskabelige områder. Vores grader og certifikater integrerer den højeste uddannelseskaliber, fra vores verdenskendte programmer inden for emner som historie, statskundskab og offentlig politik til vores banebrydende arbejde inden for kunstterapi, retsmedicinsk videnskab og LGBT-sundhedspolitik og praksis. En avanceret grad fra et af GWs 82 Arts & Sciences-programmer er i modsætning til nogen anden ph.d.-erfaring.

Ikke kun stiger vi fra de mest indflydelsesrige institutioner i Washington, DC, men vores fakultets- og alumni-netværk inkluderer en ekstraordinær række internationalt anerkendte ledere. På Columbian College får du værktøjerne til at trives både intellektuelt og professionelt.

Statistik

Konkurrencedygtige. Forbundet. Omfattende.

 • 2.800 kandidatstuderende
 • 49 kandidatuddannelser
 • 24 doktorgrader
 • 15 kandidatcertifikater
 • 534 Fakultet på fuld tid
 • 80.000+ Columbian College Alumni (bor i alle 50 stater og 120+ lande)

  Indlæggelser

  Columbian Colleges doktor-, kandidat- og kandidatuddannelsesprogrammer tilbyder en transformerende oplevelse, der forbinder studerende med nogle af de mest indflydelsesrige ledere og institutioner, mens de samarbejder med offentlige og private organisationer i landets hovedstad og rundt om i verden.

  Vores kandidatstuderende er forberedt på akademisk og faglig udvikling gennem en uddannelse gennemsyret af streng stipendium og praktisk anvendelse.

  Stipendier og finansiering

  Vi ved, at det kan være en stor beslutning at gå på gymnasiet, især når det kommer til finansiering af din uddannelse. Columbian College tilbyder en række finansieringsmuligheder, herunder stipendier på programniveau og meritbaserede priser. Flere kontorer på GW er også dedikeret til at yde bistand med økonomisk bistand, stipendier og tilskud.

  Undervisning og gebyrer på GW kan sammenlignes med landsgennemsnittet for private universiteter. Disse omkostninger, fastsat af GW -bestyrelsen, stiger generelt fra år til år og kan variere efter program og sted.

  Global Leaders Fellowship

  GW værdsætter mangfoldighed og det fundament, det giver for en rig pædagogisk oplevelse både i og uden for klasseværelset. I vores stadig mere globale samfund er multikulturel flydende og erfaring afgørende for at imødekomme kravene fra det 21. århundrede. Når mennesker fra forskellige religioner, kulturer og historier studerer og lærer sammen, får vi et bredere perspektiv på verden omkring os.

  Studerende kan modtage en undervisningspris på op til $ 10.000 pr. Akademisk år. Klik venligst på nedenstående link for at lære mere.

  Finansieringstyper

  Undervisning

  Undervisningspriser er priser, der kun dækker undervisning og anvendes direkte på din studenteregning. Undervisningspriser varierer i størrelse fra cirka 1 studiepoeng til fuld undervisning for ph.d. -studerende. Undervisningspriser betragtes ikke som skattepligtig indkomst

  stipendium

  Et tilskud er et levnedsgodtgørelse, der udbetales til studerende for at støtte deres studie. Stipendier kræver ikke andet arbejde end den studerendes eget akademiske arbejde. Stipendier er skattepligtig indkomst og indberettes til IRS. Tilskud er dog ikke lønindkomst, så GW tilbageholder ikke indkomstskat fra stipendiebetalinger. Stipendbetalinger udstedes månedligt i begyndelsen af måneden.

  Løn (assistent)

  Løn er en månedlig betaling, der ydes for ydede ydelser, f.eks. En kandidatassistent eller forskerassistent. De varierer i størrelse og er baseret på arbejdstimer. Dette er skattepligtig, lønindkomst til den studerende, underlagt føderal, statslig og FICA -skat tilbageholdelse, som ved enhver lønnet beskæftigelse. Nye internationale studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, skal have en TOEFL -score på 100 (IELTS på 7,0) for at være berettiget til at blive en GA.

  Alumni Statistik

  Ranglister

  USA Today College Ranglister

  • 7. bedste college for statsvidenskab i USA

  2018 Akademisk rangering af verdensuniversiteter

  • Top 76-100 skoler inden for samfundsvidenskab i verden

  US News & World Report

  • Historie, 59. bedste i USA
  • Economics, 63. bedste i USA
  • Engelsk, 67. bedste i USA

  Placeringer

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Spørgsmål