Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences Master of Fine Arts in Interior Architecture
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Master of Fine Arts in Interior Architecture

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.885 / per credit

På campus

Introduktion

Det eneste CIDA-akkrediterede program i landets hovedstad, vi skaber innovative designtænkere.

Vores mission er at uddanne fremtidige designere i alle aspekter af disciplinen, så de bidrager til og fremmer indretningsområdet gennem professionelle projekter og kreativ forskning.

Vores fire kernemål er fremragende design, kreativ videnskab, følelse af fællesskab og identitet og opsøgende og engagement med Washington og videre.

I Master of Fine Arts in Interior Architecture (IA)-programmet på Corcoran School tror vi på at fremme et fællesskab, der tilskynder til kreativitet og skubber grænserne for design med vægt på konceptuel tænkning og designprocessen. Vores studiebaserede læseplan, kernen i vores program, er, hvor du lærer at designe tredimensionelle miljøer gennem brug af dynamiske koncepter, banebrydende materialer og innovative metoder og teknikker.

Vores studieprojekter drager fordel af vores placering i en kunst + designskole inden for et stort forskningsuniversitet i landets hovedstad. Gennem tværfaglige studier samarbejder vi med forskellige GW-afdelinger, arbejder på adaptive genbrugsprojekter placeret i historiske sammenhænge i DC og på projekter, der fremhæver universitetets globale vision.

Gennem vores studiebaserede kernepensum lærer du om beboelige miljøer lige fra små interiører til større, mere komplekse kommercielle og institutionelle rum. Med projekter fokuseret på aktuelle designspørgsmål samt foredrag og kritik fra fremtrædende fagfolk, er IA-programmet en omhyggeligt sekventeret serie af kurser, der bygger på teoretiske, tekniske og kreative udfordringer og erfaringer.

IA-uddannelsen er for studerende, der har udmærket sig i bachelorstudier og har modtaget en bachelorgrad i et andet fag end indretning og arkitektur. Denne studiebaserede MFA er en terminal grad, der giver mulighed for undervisning på college-/universitetsniveau, da det svarer til en ph.d. i et andet felt.

IA-professorer er internationalt anerkendte designeksperter og forfattere, der bringer forskellige erfaringer og projekter ind i klasseværelset. Som en del af dette intellektuelle miljø fokuserer vores fakultetsforskning på aspekter af professionen fra pædagogik til bæredygtighed til arkitektur- og designhistorie til belysning, udgivelse samt taler ved nationale og internationale designkonferencer.

Indretningsdesignprogrammet, der fører til Master of Interior Architecture and Design Degree, er akkrediteret af Council for Interior Design Accreditation, www.accredit-id.org, 206 Grandville Avenue, Suite 350, Grand Rapids, MI, 49503.

Det CIDA-akkrediterede program forbereder eleverne til entry-level indretningspraksis, til avanceret undersøgelse og til at ansøge om medlemskab i professionelle indretningsorganisationer. Mastergraden for interiørarkitektur og design udstedt af George Washington University opfylder uddannelseskravet for berettigelse til at deltage i National Council for Interior Design Qualification Examination (NCIDQ Exam).

Derudover rangerede Design Intelligence vores program som #17 i vores størrelseskategori for indretningsskoler, der er mest ansat af firmaer i 2018-19.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål