Keystone logo
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Introduktion

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg (H-BRS) blev grundlagt i 1995. Det er et dynamisk og forskningsdrevet universitet med ca. 9.000 studerende, ca. 150 professorer og ca. 400 forskningsmedarbejdere. De støttes af 300 højt kvalificerede foredragsholdere fra den akademiske verden, erhvervslivet og industrien. Yderligere 280 medarbejdere arbejder i administrationen, biblioteket og sprogcentret. Universitetets campus er beliggende i Hennef, Rheinbach og Sankt Augustin. I Bonn driver universitetet Bonn-Aachen International Center for Information Technology (b-it) i samarbejde med universitetet i Bonn, det tekniske universitet i Aachen (RWTH) og Fraunhofer Gesellschaft. Universitetets udviklingsplan indeholder de strategiske mål, som universitetet ønsker at nå frem til 2025, samt de konkrete foranstaltninger, der træffes for at nå disse mål - med bæredygtighed som hovedmotiv.

Studerer på Hochschule Bonn-Rhein-Sieg (H-BRS)

På H-BRS kan du i øjeblikket vælge mellem 38 uddannelser på grundlag af de nyeste forskningsresultater. Universitetets professorer har professionel erfaring fra både erhvervslivet og den akademiske verden. Vores fremragende infrastruktur og vores veludstyrede laboratorier er lige så vigtige for vores tilbud som vores mange pc-arbejdspladser, vores W-LAN til hele universitetet, vores moderne universitets- og distriktsbibliotek og vores aktive campusliv.

Fra universitetet ud i verden

Med henblik på de skiftende krav på arbejdsmarkedet støtter H-BRS bæredygtigt studieophold i udlandet. Sommerskoler er allerede egnede for studerende i de første semestre; de støttes hovedsageligt af universitetets fundraisingforening. Det er obligatorisk at studere mindst ét fremmedsprog. Sprogcentret, som er en integreret del af universitetet, tilbyder ca. 15 sprog. H-BRS samarbejder med over 80 udenlandske universiteter i ca. 30 lande. I 2020 var andelen af internationale studerende indskrevet på H-BRS ca. 16 %.

Campus funktioner

  Stipendier og finansiering

  Ansøgningsfrist
  DeutschlandstipendiumMay 31, 2023

  Placeringer

  • Sankt Augustin

   Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Sankt Augustin Campus

   • Rheinbach

    Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Rheinbach campus von-Liebig-Strasse 20 , 53359, Rheinbach

    • Hennef

     Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Hennef campus Zum Steimelsberg 7 53773 Hennef, 53773, Hennef

     Spørgsmål