Keystone logo
Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Introduktion

Velkommen til Hamburg University of Technology (TUHH)

"Technology for Humanity er kernemottoet for Hamburg University of Technology . Det er sådan, vi uddanner unge mennesker til at blive engagerede ingeniører med teknologi og bæredygtighed i fællesskab for øje. Det er grunden til, at vores forskere arbejder med grundlæggende og applikationer sammen med andre kolleger og med erhvervslivet.

Technology for Humanity er noget, som vi på TU Hamburg oplever dagligt inden for vores kompetenceområder og tværgående forskning. Grøn teknologi, Life Science Technology og Aviation and Maritime Systems definerer TU Hamburgs profil. Digitalisering, materialevidenskab og ingeniørmetoder er vores daglige værktøjer og samtidig vores frontlinjeforskningsemner, da vi sigter mod at gøre teknologien lidt mere menneskelig dag for dag.

Sammen med vores partnere i erhvervslivet arbejder vi dagligt på Technology for Humanity. Overførsel af forskning til anvendelse er en grundlæggende styrke ved TU Hamburg. I samarbejde med TU Hamburg-datterselskabet Tutech GmbH tager vores videnskabsmænd og studerende deres erfaringer med ind i regionen og får ofte ny indsigt i de næste grundlæggende forskningsemner.

Hver dag bevæger vores elever sig lidt tættere på Technology for Humanity. I grundlæggende forelæsninger og praktikophold eller valgfag er deres mål altid rettet mod at gøre Hamborg, regionen og verden en lille smule bedre ved at bruge ingeniørviden og metoder.

Med Technology for Humanity former vi en levende arbejdsplads for omkring 1.500 medarbejdere fra mange nationer. Hvad enten de er teknikere eller administratorer, studentermedhjælpere eller bygningslederkolleger, bidrager de alle med deres arbejde for at gøre undervisning og forskning mulig på TU Hamburg.

Jeg inviterer dig til at tage et kig rundt – både digitalt og på stedet – og selv opdage TU Hamburg og dets folk. Se unge studerende og erfarne videnskabsmænd i deres daglige forskning i nye horisonter for Hamborg og længere væk. Når alt kommer til alt: Teknisk set er det muligt!"

Med venlig hilsen

Andreas Timm-Giel
Formand

Mission

Grundlæggelsen af ​​TUHH er unik i Tyskland. Prioriteringen af ​​forskning, en tværfaglig tilgang, innovation, regionalisme og internationalisme er de obligatoriske grundlag for det, vi gør. Forskning, undervisning og teknologioverførsel er centreret omkring det ledende tema for udvikling af teknologi til mennesker.

Mission statement:

TUHH er et konkurrencedygtigt iværksætteruniversitet med fokus på højtydende præstationer og højkvalitetsstandarder. TUHH er dedikeret til Humboldts principper (enhed for forskning og uddannelse). TUHH har en stærk international orientering og fokuserer også på sit lokale miljø. Det gør det ved at bidrage til udviklingen af ​​samfundets teknologiske og videnskabelige kompetence. Formålet med ekspertise på nationalt og internationalt plan inden for sine strategiske forskningsområder. Uddanne unge ingeniører og akademikere inden for krævende programmer ved hjælp af avancerede undervisningsmetoder.

Placeringer

  • Hamburg

    Am Schwarzenberg-Campus,1, 21073, Hamburg

Spørgsmål