Keystone logo
Hanbat National University

Hanbat National University

Hanbat National University

Introduktion

Hanbat National University stræber snart for at fejre sit 100-års jubilæum for at komme videre med nutidens hurtigt skiftende samfund. Den hyperforbundne verden af den fjerde industrielle revolution fører til ny viden og teknologi, der opnås gennem kreativ uddannelse og forskning baseret på kritisk tænkning. Denne nye viden skal bruges klogt til at føre til forandring og innovation i samfundet.

Med sin vision om at blive et 'Glocal industri-universitet samarbejdsuniversitet, der skaber fremtidige værdier', vil HBNU tjene kravene i dette skiftende samfund. Som et førende nationalt universitet i regionen vil vi gå foran med at løse problemer i lokalsamfundet og styrke vores samarbejde med industrier og skabe nye værdier og videnaktiver, der kan producere velstand i branchen.

HBNU vil også stræbe efter at pleje talent, der imødekommer kravene i dette nye samfund. Baseret på vores fokus på integritet, kommunikation, pragmatisme, problemløsningskompetencer, globale perspektiver og lederskab, vil vores studerende vokse til at blive etiske, kreative og globale fagfolk. Til dette formål vil vi, som et platformuniversitet, der skaber ny viden, levere faciliteter og uddannelsesindhold i topklasse.

Placeringer

  • Daejeon

    Daejeon, Sydkorea

    Spørgsmål