Keystone logo
哈尔滨剑桥学院

哈尔滨剑桥学院

哈尔滨剑桥学院

Introduktion

Gruppen blev grundlagt i 1986 af professor Yu Songling, næstformand for den kinesiske private uddannelsesforening, medlem af Uddannelses-, videnskabs-, kultur- og sundhedsudvalget i National Revolutionary Committee, en MBA-vejleder for Guanghua School of Management i Peking University og en direktør for Peking University Entrepreneur Club.

Gruppens præsident er Dr. Yu Yue, æresdirektør for Peking University, medlem af det 11. All-China Youth Federation og direktør for Peking University Entrepreneur Club.

Eastern Cambridge Education Group er en højkvalitets og diversificeret uddannelsesudbyder, der dækker hele skoleperioden og er den private uddannelsesgruppe med det rigeste uddannelsesniveau i Kina. Siden etableringen i 1986 har gruppen løbende udvidet sin uddannelsessektor og dækning. I øjeblikket har den mere end 170 universiteter, erhvervsskoler, grundskoler og gymnasier og direkte drives børnehaver over hele landet, der dækker 39 byer over hele landet med mere end 60.000 studerende og fakultetsmedlemmer. Med næsten 10.000 arbejdere har det trænet mere end 400.000 fremragende talenter for landet siden dets oprettelse.

Placeringer

Placeringer
 • Harbin

  Ha Ping Lu,239, 150069, Harbin

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål