Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Introduktion

Hartpury University er en specialistuddannelsesudbyder i Gloucestershire, der tilbyder bachelor- og postgraduate -uddannelser inden for landbrug, dyr, heste, sport og veterinærsygepleje. Verdensledende faciliteter og ekspertise tiltrækker personale og studerende fra over 60 lande.

Studerende vil drage fordel af en karrierefokuseret læringserfaring, understøttet af den nyeste brancheforskning, hvoraf mange udføres på Hartpury. Hartpury -studerende har også mulighed for at uddanne sig som atlet ved siden af deres studier som en del af en af deres 10 præstationssportsakademier.

Universitetets £ 150 millioner £ er hjemsted for state-of-the-art læringsfaciliteter, hvoraf mange også er kommercielle virksomheder og tilbyder muligheder for erhvervserfaring ved siden af eller som en del af et kursus.

Dette omfatter en kommerciel gård med et nyt agri-tech-center, hunde- og hesteterapicentre, internationale arrangementer, sportsskadeklinikker og professionelle atleter, der træner på stedet. Der er også internationale arenaer, de nyeste teknologier og over 70 arter i universitetets dyresamling. Eleverne vil have alt, hvad de har brug for for at omsætte teorien fra klasseværelset til praksis.

Vi byder alle studerende velkommen til at blive en del af Hartpury-familien , der bygger på vores ry som en lokal, regional, national og international udbyder af uddannelse og uddannelse af høj kvalitet.

Placeringer

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Spørgsmål