Keystone logo
Heidelberg Center Latin America

Heidelberg Center Latin America

Heidelberg Center Latin America

Introduktion

Heidelberg Center for Latin America, Center of Excellence in Research and Teaching, er Postgraduate Center ved University of Heidelberg i Latinamerika. Det blev grundlagt som det første og eneste postgraduate center på et tysk universitet i Latinamerika og blev officielt indviet i Santiago de Chile den 9. april 2002.

Centret er opfattet som en institution til tjeneste for akademisk-videnskabelig dialog, og dets mål er at organisere, fremme og lede doktorgrads-, kandidat- og diplomuddannelser, som det tilbyder i alliance med prestigefyldte latinamerikanske universiteter såsom University of Chile, Pontifical Catholic University of Chile og National Autonomous University of Mexico, blandt andre.

Det organiserer og gennemfører også specialiseringsseminarer, Symposia, Summer Schools i forskellige discipliner, der søger at overføre resultaterne af tysk forskning og studieindhold til landene i regionen. Desuden fungerer Heidelberg-centret fra hovedkvarteret i Santiago de Chile som en platform for videnskabeligt samarbejde med andre forskningsinstitutioner eller universiteter i forbundsstaten Baden-Württemberg.

Siden 2009 og efter at have vundet en prestigefyldt konkurrence om akademisk kvalitet, arrangeret af German Academic Exchange Service (DAAD) og med midler fra det tyske udenrigsministerium, blev Heidelberg Center (HCLA) et Center of Excellence. Det er globalt et af de fire centre for ekspertise i forskning og undervisning i Forbundsrepublikken Tyskland.

Placeringer

  • Providencia

    Las Hortensias,2340, , Providencia

    Spørgsmål