Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Introduktion

Om os

Banebrydende britisk uddannelse i Dubai, med højt anerkendte uddannelser, der opfylder de specifikke krav fra lokal erhvervsliv.

Vores arv dateres tilbage til 1821 siden da vores samfund af lærde har udviklet transformationsløsninger til specifikke globale problemer. Vi er specialister inden for ingeniørfag, erhvervsliv og videnskab og ledere inden for innovativ global uddannelse for en fremtidig verden.

Vores etablerede omdømme

Med en historie fra 1821 har vi en lang tradition for ekspertise og et dokumenteret track record i at uddanne, inspirere og udfordre morgendagens fagfolk. Vi er et af de bedste britiske universiteter for erhvervslivet og har et etableret ry for undervisning i verdensklasse og praktisk, avanceret forskning.

Heriot-Watt i Dubai

Heriot-Watt University var det første oversøiske universitet at oprette i Dubai International Academic City.

Efter 180 års forsyning af verdenskendt uddannelse i Storbritannien blev Heriot-Watt inviteret til Dubai til at levere specialiserede programmer inden for ledelse, teknik, bygget miljø, fødevarevidenskab og mode.

Vores programmer

Vores Dubai studieprogrammer spænder fra Masters programmer i discipliner som udfordrende og forskelligartede som Petroleumsteknologi, Byggeprojektledelse, Management, Energi, Informationsteknologi og den verdensberømte Edinburgh Business School MBA, til bachelorgrader i Management, Construction, Mængdeundersøgelse og Ingeniørarbejde.

På vores Dubai Campus vil du få en grad, der bliver undervist og undersøgt til de samme krævende standarder som på vores britiske campus, og forbereder dig til succes i din valgte karriere.

Alle vores programmer undervises af vores eget fakultet, hvoraf mange er permanent beliggende i Dubai, suppleret af besøgende eksperter på nøgleområder.

Topkvalitet britisk uddannelse

Med stærke forbindelser til industri og erhvervsliv er vi stolte af at udvikle og uddanne fremtidige ledere, ledere og innovatører. Med mange af vores programmer anerkendt af de relevante faglige foreninger og institutter, er en Heriot-Watt University grad professionelt værdsat.

Vores grader er også akkrediteret og godkendt af Royal Charter i Storbritannien.

Vores programmer omfatter muligheden for at overføre og gennemføre en del af din uddannelse på vores hjem campus i Skotland.

Heriot-Watt kandidater er meget eftertragtede af arbejdsgivere over hele verden, og vores 77.000 alumni arbejder i nøglepositioner over hele kloden er testamente for vores succes.

Støttende miljø

Siden 2005 har vi skabt et campus miljø, hvor du kan føre dit studieliv til fulde, gøre varige venskaber og nyd alt, hvad en af ​​verdens største byer har at byde på.

På vores Dubai Campus vil du nyde et støttende og positivt læringsmiljø, der sikrer, at du kan gøre det bedste ud af din tid som studerende.

Vi har en bred vifte af supporttjenester med venlige, tilgængeelige medarbejdere, der er der til at lytte og give dig de råd, support og informationer du har brug for.

Garanterede undervisningspakker og muligheder for stipendier er også tilgængelige for at sikre, at du får det bedste ud af din tid sammen med os.

Campus funktioner

Støttende miljø

Siden 2005 har vi skabt et campusmiljø, hvor du kan leve dit studieliv fuldt ud, knytte varige venskaber og nyde alt det, som en af verdens bedste byer har at byde på.

På vores campus i Dubai får du et støttende og positivt læringsmiljø, der sikrer, at du får det bedste ud af din tid som studerende.

Vi har en række støttetjenester med venlige, imødekommende medarbejdere, der er der for at lytte og give dig de råd, den støtte og de oplysninger, du har brug for.

Der er også garanterede undervisningspakker og muligheder for stipendier for at sikre, at du kan få mest muligt ud af din tid hos os.

    Placeringer

    • Academic City

      Academic City, Forenede Arabiske Emirater

    Spørgsmål