Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai MA i interiørarkitektur og design
Heriot-Watt University Dubai

MA i interiørarkitektur og design

Academic City, Forenede Arabiske Emirater

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 78.750 / per year *

På campus

* Alle studiegebyrer inklusive moms

Introduktion

Oversigt

Der er i øjeblikket en opdeling mellem, hvad vi betragter som 'Interior design', og hvad vi betragter som 'Interiørarkitektur'. Der er imidlertid en løbende konvergens mellem begge felter, og der findes en mulighed for at smelte sammen de mest indflydelsesrige elementer af begge dele; kreativitet, proces og design tænkning af designere, med videnskab, viden og pragmatisme af arkitektur.

Programmet sigter mod at fuse nøgleaspekter af begge felter, forberede kandidater til at komme ind og lede en udviklende designindustri. Heriot-Watt University er kendt som førende inden for STEM-uddannelse og -forskning, og som sådan søger vi at overveje og kombinere både videnskab og design med hensyn til oplysning af interiørarkitektur og design. Studerende uddannes gennem en række studieprojekter, fagfag og tværfaglige kontekstuelle og teoretiske kurser.

Programmet tiltrækker studerende primært fra kunst, design og arkitektonisk baggrund og forventer, at hver studerende udvikler sit eget projekt og koncepter, der tester og udfordrer opfattede normer eller mønstre.

Varighed

 • 1 år på fuld tid, MA. Dette er et års program bestående af tre semestre (to undervist og et af forskning og vejledning)
 • 2 års deltid, MA. Dette er et to-årigt program bestående af 5 semestre (inklusive undervist og et af forskning og vejledning).

Kursusindhold

Programmet er designet til at være fagligt værdifuldt og erhvervsrelevant, men dog også imødekomme hver enkelt studerendes egen projektudvikling.

Nøglen til dette er fire forskellige strenge, der kører gennem programmet:

 • Studier: Gennem design projekter og det endelige store projekt / samling har eleverne mulighed for at udvikle deres design iterativt i et stimulerende studiemiljø og kultur, låneelementer fra andre kurser nedenfor.
 • Teknologi: Gennem emner som Designteknologi og innovation og Materialer: Testing og udforskning får eleverne en klarere indsigt i teknologiens og materialets rolle i praksis.
 • Professionel praksis: Ved kurser som professionel praksis og erhvervsliv lærer eleverne mere om de kommercielle og faglige aspekter af designindustrien.
 • Kontekst og forskning: I form af kontekst og forskningsmetoder nyder studerende ud af en større følelse af, hvor deres egen praksis og projekt er placeret, og lærer bedre måder at foretage egen forskning og analyse på.
  • Design Projekt
  • Design kontekst
  • Professionel praksis
  • Design Teknologi og Innovation
  • Erhverv
  • Materialer: Prøvning og efterforskning
  • Masters Design Collection

Vurdering

Vurderingspolitikkerne for dette kursus indeholder en række bedømmelsestyper med særlig vægt på formativ vurdering, selvvurdering, debat og peer-kritik i alle kurser.

Summative bedømmelsestyper omfatter kurser, eksamener, samarbejdsprojekter og individuelle problembaserede projekter og et selvstyret masterprojekt med afhandling.

Læring og undervisning

Den overordnede tilgang i kurset er centreret omkring hver enkelt elev, og deres personlige projekter, med kerneinformation leveret via tutorials, foredrag og indlejret under seminarer.

Nøgle metoder, teorier og teknikker vil blive introduceret og diskuteret. Tekniske færdigheder udvikles gennem hvert kursus og gennem selvstændig praksis.

Kurser er designet til at gøre det muligt for studerende at gennemføre en blanding af aktiviteter, ofte involverende tværfagligt og internationalt langdistance-samarbejde

Karriere

MA interiørarkitektur og design-programmet er brancherelevant. Al undervisning og læring leveres normalt gennem samarbejdsarbejde, der simulerer industriens miljø. Universitetet har forbindelser med en række professionelle partnere, der ofte leverer levende projekter.

Vores kandidater kan se frem til arbejdsroller som interiørarkitekt, designforsker, en strategikonsulent, materiale- og produktdesignere, udstillingsdesigner og specialiseret designer.

Engelsk sprogkrav

Hvor engelsk ikke var undervisningsmedium i ungdomsskolen, skal ansøgerne demonstrere engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 6,5 (med alle elementer bestået på 6,0 eller derover). Ansøgere, der har gennemført sekundær og tertiær uddannelse, skal fremlægge dokumentation. Der kræves mindst et års fuldtidsstudium på engelsk.

Ansøgningsfrist

Vores Dubai Campus driver en rullende året rundt optagelsesproces: så snart et indtag er lukket, begynder vi at acceptere ansøgninger om det næste. Det er også muligt for dig at udsætte din startdato i op til et år.

De fleste studerende anvender 6–10 måneder inden det valgte indtag. Vi kan acceptere ansøgninger indtil 3 uger før starten af hvert indtagelse, men du skal være opmærksom på, at en sen ansøgning næsten helt sikkert vil betyde en forsinkelse i udbuddet af væsentlige administrative tjenester, såsom dit studerendes matrikuleringskort (uden hvilket du ikke vil være kan få adgang til biblioteket eller onlinetjenester).

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål