Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai MSc i Renewable Energy Engineering
Heriot-Watt University Dubai

MSc i Renewable Energy Engineering

Academic City, Forenede Arabiske Emirater

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 85.050 / per year *

På campus

* Alle studiegebyrer inklusive moms

Introduktion

Oversigt

Dette program giver et overblik over tilvejebringelsen og brugen af ​​energi i verden i dag, men giver den studerende mulighed for at specialisere sig i det hurtigt voksende område inden for vedvarende energi. Programmet henvender sig til studerende, der ønsker at udvikle en kritisk forståelse af de betydelige forandringer i energisektoren på grund af udvikling og integration af vind-, marine-, biomasse- og solteknologi.

Programmet vil give kandidater af en kaliber i stand til at udvikle og implementere kreative løsninger på de problemer, der opstår i vedvarende energi indfangning, konvertering, opbevaring og forvaltning.

Heriot-Watt erkender, at læring skal være fleksibel, og dette program giver erfarne og nylige kandidater mulighed for at skræddersy programets indhold og struktur til deres specifikke behov. Universitetet bruger et virtuelt læringsmiljø (VLE) kaldet Vision, som kan nås via internettet.

Studerende vil studere kurser og indsende opgaver i eget tempo gennem Vision samt deltage i aften og weekend forelæsninger og tutorials. Dette balancerer privat studie med deltagelse på universitetet, så de studerende kan arbejde hen imod en anerkendt grad sammen med deres professionelle karriere.

Professionel anerkendelse

Kandidater fra kandidatuddannelsen opfylder de akademiske krav til medlemskab af Energy Institute.

Januar deltagere

Studerende, der starter programmet i januar, skal bemærke, at det kun kører deltid i 4 semesters (24 måneder) afhandling (marts til august, 6 måneder) (i alt 30 måneder).

Studerende, der deltager i januar-indtagsprogrammerne, skal ikke være på campus i sommerferien.

Kursusindhold

En bred vifte af energidiscipliner afspejles i denne grad, der omfatter energiressourcer, energieffektivitet, miljølovgivning og vurdering af virkningerne på miljøet. Programstrukturen er beskrevet nedenfor.

Semester 1

Obligatorisk

Fonde af Energi
Dette kursus er designet til at give eleverne et overblik over alle aspekter af energi, fra ressourcerne og deres udnyttelse til energiforbrug, samt energi inden for miljømæssig, social og økonomisk sammenhæng.

Vedvarende energi teknologier
Dette kursus giver en introduktion til de forskellige teknologier, der er tilgængelige for at udnytte vedvarende energiressourcer og omdanne dem til en form, der er nyttig i et moderne samfund. Det giver den studerende viden om at beregne tilgængeligheden af ​​sådanne ressourcer og evaluere deres potentiale.

Økonomi for vedvarende energi
Dette kursus dækker prismekanismer anvendt på energi, økonomien ved at udvinde energi og omkostningseffektivitet ved vedvarende teknologier. Den undersøger også økonomiske instrumenter til miljøet, såsom forureningskgifter, omsættelige forureningsgodkendelser, miljøvurdering. og økonomiske incitamenter.

Valgfri (vælg en)

Varmeoverførsel og varmevekslere
Overførsel af varme er afgørende for næsten alle energiomdannelsesprocesser. Dette kursus ser på mekanismerne for varmeoverførsel, hvordan man vurderer forholdet mellem varmeoverførsel, temperatur og geometri og en introduktion til designet af varmeoverføringsudstyr.

Elektriske styresystemer

Semester 2

Obligatorisk

Avanceret Renewable Energy Engineering
Dette kursus er designet til at udstyre de studerende med den viden og færdigheder, der kræves for at designe et vedvarende energisystem, formidle denne viden via en designbaseret tilgang, hvor eleverne vil arbejde for at udvikle et on-paper design til en vedvarende energi system gennem hele løbetidet, understøttet af forelæsninger, der dækker alle aspekter af designet.

Kritisk analyse og forskningsforberedelse
Forud for at gennemføre afhandlingen lærer de grundlæggende forudsætninger for at gennemføre et forskningsprojekt og lægge grunden til deres afhandling.

Miljø påvirknings vurdering
Alle udviklinger har indflydelse på miljøet, og det konventionelle og vedvarende energianlæg er ingen undtagelse. Dette kursus gennemgår principperne og de juridiske krav til vurdering af den miljømæssige indvirkning en udvikling vil have.

Behovsstyring

Sommersession

Obligatorisk

Masters Dissertation (kun Masters studerende)
En bred vifte af projektmuligheder er til rådighed, nogle er foreslået af personalet, alternativt kan eleverne foreslå deres eget projekt til afhandlingen og aftale dette med en vejleder og programdirektør. Studerende opfordres til at gennemføre projekter inden for branchen.

Karriere

Mange af de studerende på dette program er beskæftiget og kan forbedre deres karrieremuligheder med deres nuværende arbejdsgiver ved at få kandidatuddannelsen i Renewable Energy Engineering, både i kraft af kvalifikationen, og fordi de er i stand til at bidrage mere ved at anvende den viden og de færdigheder, de har erhverve. Dette program giver også kandidater fra andre områder mulighed for at komme ind på beskæftigelsen på dette spændende felt, da vedvarende energisektoren fortsat vokser i betydning.

Engelsk sprogkrav

Hvor engelsk ikke var undervisningsmedium i ungdomsskolen, skal ansøgerne demonstrere engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 6,5 (med alle elementer bestået på 6,0 eller derover). Ansøgere, der har gennemført sekundær og tertiær uddannelse, skal fremlægge dokumentation. Der kræves mindst et års fuldtidsstudium på engelsk.

Ansøgningsfrist

Vores Dubai Campus driver en rullende året rundt optagelsesproces: så snart et indtag er lukket, begynder vi at acceptere ansøgninger om det næste. Det er også muligt for dig at udsætte din startdato i op til et år.

De fleste studerende anvender 6–10 måneder inden det valgte indtag. Vi kan acceptere ansøgninger indtil 3 uger før starten af hvert indtagelse, men du skal være opmærksom på, at en sen ansøgning næsten helt sikkert vil betyde en forsinkelse i udbuddet af væsentlige administrative tjenester, såsom dit studerendes matrikuleringskort (uden hvilket du ikke vil være kan få adgang til biblioteket eller onlinetjenester).

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål