Keystone logo
Heritage Christian University

Heritage Christian University

Heritage Christian University

Introduktion

De fleste kandidater fra ministeriet er tynget af tusinder i gæld. Vi tilbyder overkommelige og effektive grader i bibelstudier, så vores kandidater kan trives i deres tjeneste.

Heritage Christian University eksisterer til fremme af Kristi kirker ved at udstyre tjenere gennem bachelor- og kandidatuddannelser og efteruddannelse. Heritage Christian University producerer effektive kommunikatorer, prædikanter, lærere og missionærer til den virkelige verden med fokus på evangelisering og en forpligtelse til skrifterne.

Heritage Christian University sporer sine rødder til 1871, da TB Larimore åbnede Mars Hill Academy på jord arvet af sin kone Esther Gresham Larimore. Placeret langs Cox Creek nær Firenze, Alabama, udstyrede Mars Hill Academy præster og andre kristne ledere til tjeneste i Kristi kirker. Studerende uddannet på Mars Hill etablerede hundredevis af menigheder i Firenze og omkringliggende samfund i North Alabama og det sydlige Tennessee. Oprindeligt anbragt i Larimores hjem lukkede akademiet i 1887 for at Larimore kunne hellige sig fuldt ud til evangelisering. Huset med 12 værelser blev restaureret i 1971 og føjet til National Register of Historic Places i 1974. Blandt dem, der blev uddannet af Larimore på Mars Hill, var bemærkelsesværdige restaureringsprædikanter FD Srygley og JC McQuiddy.

Placeringer

  • Florence

    Helton Drive,3625, 35630, Florence

    Spørgsmål