Keystone logo
Haute Future Fashion Academy

Haute Future Fashion Academy

Haute Future Fashion Academy

Introduktion

ACADEMY

Højere Academy of Fashion og Design (HFFA) - en innovativ uddannelsesinstitution, der uddanner specialister i det højeste niveau inden for Fashion Suite, haute couture og konceptdesign.

Akademiet blev grundlagt i Milano - en anerkendt verdens hovedstad for mode og design. Formålet med Academy - uddannelse en ny generation af kreative direktører (art director) og ledende medarbejdere på strategisk ledelse i Suite.

Avant-garde undervisningsform på Academy of ændringer tilgang til den fremtidige udvikling af tværfaglig uddannelse og er rettet mod en fortsættelse af traditionerne i overlegen håndværk «Made in Italy».

METODE HFFA

På grund af de konstant skiftende krav i processen med at skabe mode, overlegen håndværk og kunstneriske udtryk igen i dag på højde. HFFA metode giver eleverne den rette culturological bund og bæredygtige design færdigheder i den kreative proces, der vil helt sikkert komme ind i systemet af mode og opnå succes.

Integrerede innovativ akademisk pensum, og etablerede relationer med førende organisationer og mærker af modebranchen tillader HFFA blive et ekspertisecenter for studerende og et referencepunkt for virksomheder, der ønsker at investere i en modernisering af denne strategiske sektor.

CAMPUS

Campus HFFA beliggende i det historiske centrum af Milano, et par skridt fra Duomo og Via Montenapoleone (den berømte "Fashion Square"), der indtager en strategisk position blandt de kontorer modehuse og butikker. Akademiet er placeret i væggene i den berømte institut SIAM (Society of Arts and Crafts) - en af ​​de ældste pædagogiske centre i den italienske, som blev grundlagt i 1838, for den nationale foreningen af ​​Italien. SIAM har altid tilskyndet nye ideer og opfindelser, og gjorde et enormt bidrag til udviklingen af ​​både Milano og hele landet.

Ud over de gamle romerske mure, bygningen areal på over 5.000 m² er andre vigtige historiske og kulturelle værdier, herunder forbløffende Assembly Hall, der er vært foredrag HFFA, og den berømte bibliotek ved navn Carlo Cattaneo, som har mere end 6.500 bøger og manuskripter, siden det attende århundrede. Det er en reel kulturel oase i hjertet af byen med to store komfortable greened gårdhave og en terrasse med panoramaudsigt. Her er alt gennemtænkt for maksimal komfort af studerende.

Akademiet er åben fra 08.00 til 22.00 og byder på enorme muligheder for socialisering, ubegrænset adgang til klasseværelset, Mac-computere med den nødvendige software og high-speed internet Wi-Fi.

Undervisningslokaler og laboratorier

I klasseværelser, der er udstyret med Mac-computere og gratis trådløs internetadgang, takket være en vellykket kombination af design og teknologi til at skabe en hyggelig arbejdsklima.

Ud over foredrag værelser, og giver specialiserede laboratorieøvelser - Atelier, Parfume Laboratorium og studie lyddesign. Praktiske klasser foretaget af højt kvalificerede specialister til at hjælpe stifte bekendtskab med den teknologi og udstyr.

BIBLIOTEK mode og design

Ud over den gamle bibliotek for Institut for Samfund for design og kunsthåndværk (SIAM), Akademiet har sit eget rige bibliotek af mode og design. Mere end seks millioner bøger og publikationer fra gamle manuskripter til de nyeste publikationer er altid til rådighed for forskning eller nye oplysninger til både studerende og professionelle.

MOBILE TJENESTER TIL STUDERENDE

HFFA er den første Academy of Higher Education, som har en innovativ mobil information management-system. Faktisk gennem brug af applikationer til smartphones og tablets, de studerende altid har ved hånden de seneste nyheder om de kurser, planlægge klasser og klasseværelser. På ethvert tidspunkt, også efter endt uddannelse, kan du få fjernadgang til de materialer vores Virtual Library: bøger, tekst, lærebøger, tidsskrifter og andre oplysninger ..

Placeringer

  • Milan

    via santa marta, 18

    Spørgsmål