Keystone logo
HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

Introduktion

Tradition og innovation - Nøgleegenskaber ved HFT Stuttgart. Grundlagt i 1832 som "Vinterskole for Bygning Håndværkere", tilbyder HFT Stuttgart i dag et bredt spektrum af akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser.

Vores tre fakulteter tilbyder i alt 14 bachelor og 18 kandidatuddannelser. Vores campus ligger lige i centrum af Stuttgart, businesscenter i Sydtyskland.

HFT-studerende

HFT Stuttgart er specialiseret i at undervise i praktiske færdigheder i små grupper. 4000 studerende undervises af omkring 125 professorer, der støttes af over 400 deltidslærere.

Ikke kun teknisk viden undervises, men også interpersonelle færdigheder som teambygning og evnen til at arbejde på tværfaglige projekter. Integreret i dit uddannelsesprogram kan du også finde praktiske studieprojekter i firmaer og kontorer eller muligvis et studieferie hos en af ​​vores 70 partnerinstitutioner over hele verden.

Bachelor- og kandidatuddannelsen på HFT Stuttgart tilbyder dig det rigtige træningsprogram og de bedst mulige muligheder for din fremtidige karriere.

Stuttgart som sted at studere, arbejde og leve

Statens hovedstad Stuttgart med en befolkning på næsten 600.000 har meget at tilbyde. Det er det økonomiske centrum i Sydvesttyskland og kendt over hele verden for sin bilkompetence. Det er en by berømt for teknik, arkitektur og kultur, omgivet af vinmarker. Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybach udviklede den første benzinmotor i deres skure i 1882 og derved grundlagde byens bilindustri. Porsche fulgte senere som sportsbilfabrikant samt talrige leverandører som Bosch og Mahle.

HFT-studerende og -lærere

Stuttgart-regionen er et af verdens førende økonomiske områder. Det er hjemsted for et stort antal globale mærker som IBM og Hewlett-Packard, der bor her i deres europæiske hovedkvarter samt flere tusinde yderst innovative små og mellemstore virksomheder.

Et besøg værd er de mange varierede museer, et dynamisk teaterlandskab, operahuset, paladser, parker, byens skovområder og Wilhelma zoologiske botaniske have.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Stuttgart

    Hochschule für Technik Stuttgart University of Applied Sciences Schellingstr. 24,, 70174, Stuttgart

Spørgsmål