Keystone logo
Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Introduktion

Skabe fremtiden gennem innovation i mere end 160 år

Furtwangen University (HFU) er stolt af sin over 160 år lange historie af høj kvalitet i undervisningen, anvendt forskning og stærk international orientering. Vi er rangeret højt af både studerende og arbejdsgivere i Tysklands universitet liga tabeller og vores fremragende ry trækker studerende fra hele Tyskland samt fra mere end 80 lande rundt omkring i verden.

Med tre campusser, ti fakulteter og 41 innovative og praktiske uddannelser på både bachelor- og kandidatuddannelser niveauer, HFU tilbyder en bred vifte af akademiske muligheder. Vores studerende har gavn af den fremragende undersøgelse forhold med små studiegrupper og personlig kontakt med professorer. Vi tilbyder også enestående support og faciliteter, herunder ultra-moderne laboratorier, en high-tech IT-infrastruktur og en af ​​de bedste biblioteker i Tyskland. Dette tilføjer alle op til en stor og lærerig oplevelse med førsteklasses jobmuligheder.

Hvorfor skal du vælge os?

Moderne, innovative uddannelser Top kvalitet undervisning og forskning Træning i førende teknologi med en stærk praktisk element Fokus på arbejdsrelaterede relevante færdigheder Internationalt fokus for uddannelser Optimal studerende støtte og supervision Fremragende jobmuligheder

HFU Business School er en fast etableret center for ekspertise, kendt for sin pionerånd og dynamisk atmosfære. Over 1000 erhvervsfolk har dimitterede med os siden vores grundlæggelse i 1995. Vi tilbyder fuldt akkrediteret, højt klassificeret business grader skræddersyet til behovene i det internationale jobmarked. Hos HFU Business School, vil du få en top professionel kvalifikation, så du kan spille en succesfuld del i den globale økonomi i det 21. århundrede. Og det er et løfte!

Omgivet af den naturlige skønhed af Schwarzwald-regionen i det sydlige Tyskland, HFU Business School giver den perfekte ramme for dine studier.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Villingen-Schwenningen

  Robert-Gerwig-Platz 1, 78120, Villingen-Schwenningen

  • Baden-Baden

   Jakob-Kienzle-Str.17, 78054, Baden-Baden

   Spørgsmål