Keystone logo
Hibernia College

Hibernia College

Hibernia College

Introduktion

Hibernia College er en nationalt anerkendt leder inden for læreruddannelse.

Udviklet af lærere til lærere tilbyder vi en bred vifte af uddannelseskurser, herunder Masters in Post Primary and Primary undervisning, og fortsat professionel udvikling (CPD) for lærere.

Hibernia College har ry for at være banebrydende for nye undervisningsmetoder og omfavne forandringer i den stadigt udviklende verden af uddannelse. Vores programmer er akkrediteret af Quality and Qualifications Ireland og The Teaching Council og er anerkendt af Department of Education and Skills.

Undervisningskurser tilgængelige overalt i Irland

Den fleksible karakter af vores primære og post-primære undervisningsforløb giver dig mulighed for at vælge, hvor du studerer. Startdatoer er både i foråret og efteråret. Det er ikke et krav at have forudgående undervisningserfaring for at være berettiget til at søge uddannelserne. Vores onlinemodel er vellykket, fordi den er forpligtet til at hjælpe studerende med at nå deres akademiske og karrieremæssige mål uden at sætte deres livsstil i bero. Lær online – Live offline.

Grundskoleundervisning - Undervisning i karrierer

Der er meget gunstige beskæftigelsesudsigter for vores grundskole- og gymnasielærere. Ifølge Irish Independent sagde minister for offentlige udgifter Howlin, at landet ville have brug for yderligere 3.500 grundskole- og gymnasielærere inden 2021. (29/04/2015)

Post Primær Uddannelse - Professionel Master of Education

En kandidatuddannelse inden for grundskoleuddannelse - Professionel kandidatuddannelse er perfekt til dig, hvis du vil være en del af væksten og udviklingen af teenagere i alderen 12-18 år.

Som gymnasielærer eller efterskolelærer vil du specialisere dig i to fag, og du vil undervise elever i disse fra første år til sjette år. Det er din entusiasme og fokus på dine fag, der vil motivere og fremme en kærlighed til fagmaterialet hos eleverne, og derved sikre, at de bringer så meget læring som muligt med sig i deres fremtidige bestræbelser. Som en ukendt forfatter sagde engang: "Undervisning er den ene profession, der skaber alle andre erhverv."

Master i grundskoleuddannelse

Master i grundskoleuddannelse - Professionel kandidatuddannelse i grundskoleuddannelse er perfekt til dig, hvis du vil arbejde med børn i alderen 4-12 år .

At arbejde med yngre børn er for de passionerede mennesker, der forstår, at undervisning kan være udfordrende, men også ekstremt givende. Lærere i folkeskolen er ikke kun en del af små børns intellektuelle udvikling, men spiller også en nøglerolle i moralsk og social udvikling.

Som George Lucas engang sagde: "Uddannelse er menneskehedens vigtigste opgave"

Vores undervisningskursus, master i grundskoleuddannelse, blev etableret for at opmuntre en bredere vifte af mennesker til at blive lærere, og vi giver en mere fleksibel rute til at blive en fuldt kvalificeret lærer, der inkluderer tilgængelige lokale praktiske workshops på stedet.

På grund af programmets struktur kan vi kun acceptere kandidatstuderende, der er bosiddende i Irland i løbet af kurset.

Placeringer

  • Dublin

    Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4., , Dublin

    Spørgsmål