Keystone logo
Hiroshima Jogakuin University

Hiroshima Jogakuin University

Hiroshima Jogakuin University

Introduktion

Siden det blev grundlagt på grundlag af kristne principper, har Hiroshima Jogakuin University bestræbt sig på at uddanne kvinder, der er i stand til fuldt ud at bruge deres egen rationelle dom til at være ansvarlige borgere, uanset hvilken stilling de indtager i samfundet. Som ansvarlige verdensborgere accepterer vores studerende og kandidater med forståelse alle mennesker, de møder på tværs af nationale grænser og kulturelle forskelle.

For at realisere disse uddannelsesmæssige mål har vi to fakulteter - den ene opfattet som et college for liberal arts og den anden som et college for professionel kunst. Vores mål er at træne studerende til at uddybe deres forståelse af menneskeheden, mens de udvikler globale perspektiver og opnå en høj grad af ekspertise, når de opnår certificering og licensering på forskellige områder for at tjene samfundet.

Derudover giver grundlæggende pensumkurser, der dækker skrivning og mundtlig præsentation, computerfærdighed og karriereplanlægning, eleverne måder at få livskompetencer, som vil hjælpe dem gennem deres liv. Også kurser i kvinders historie og praktikpladser tilbydes for studerende for at få en bedre forståelse af sig selv, deres samfund og deres verden. For at være sikker er der kurser af særlig interesse relateret til Hiroshima såsom fredsstudier samt oversøiske studieprogrammer og oversøiske praktikophold.

Hiroshima Jogakuin University findes for kvinder. Kvinder er hovedspillerne. Vi giver eleverne mulighed for at søge i deres hjerter og sind, hæve deres færdigheder og få tillid til at vokse til at blive ledere i samfundet. Vores Empowerment Center betjener kandidater når som helst, når de krydser livet, uanset om det drejer sig om karriere, ægteskab, opdragelse af børn eller at blive omsorgsperson.

Et kvindeuniversitet i det 21. århundrede må ikke kun tilbyde måder at erhverve vidtrækkende viden og faglig ekspertise på; det skal uddanne borgerne til at handle med en stærk følelse af retfærdighed og personlig integritet.

At uddanne og uddanne kvinder med alle disse styrker. Dette er vores mission.

Placeringer

  • Hiroshima

    Hiroshima, Japan

    Spørgsmål