Keystone logo
Hochschule Muenchen University of Applied Sciences

Hochschule Muenchen University of Applied Sciences

Hochschule Muenchen University of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til HM Hochschule München University of Applied Sciences! Hvert år slutter mere end 2.500 internationale studerende og forskere sig til vores talentfulde akademiske samfund i en af Tysklands smukkeste, historiske og højteknologiske byer. Vi tilbyder den bedst mulige støtte for at hjælpe dig med at føle dig hjemme i Tyskland, i München og på vores universitet.

10 grunde til at læse på HM

 1. Karrieresucces
  HM scorer altid godt i arbejdsgiverrangeringer, fordi vores studerende får en praktisk forståelse af deres felt og relevant erfaring på jobbet.
 2. Fremtidsrettet uddannelse
  Vi fremmer den entreprenante, bæredygtige og internationale tænkning, der er nødvendig i den professionelle verden i dag og i morgen.
 3. Små klasser
  Universitetet har mere end 18.000 studerende, men lave gennemsnitlige klassestørrelser - så de studerende nyder godt af tæt personlig kontakt med fakultetet og personalet.
 4. Internationale tjenester
  Vores mange særlige tjenester til internationale studerende og lærde hjælper dem med at føle sig hjemme i vores interkulturelle campussamfund.
 5. Industriforbindelser
  Vores stærke relationer og praktikprogrammer med industri- og forretningspartnere giver de studerende en nem start på deres professionelle liv. ... og i München
 6. Højteknologisk hub
  München er et økonomisk kraftcenter, hjemsted for omkring 22.000 højteknologiske virksomheder inden for bilindustrien, elektronik, teknik, telekommunikation, luftfart og meget mere.
 7. Kulturliv
  Med en rig kultur, fascinerende historie og utallige kulturelle aktiviteter er München et sted, hvor bayerske traditioner smelter sammen med international flair og en storbylivsstil.
 8. International atmosfære
  Internationale besøgende føler sig godt tilpas i München, som huser mere end 500.000 mennesker, der kommer fra lande udenfor Tyskland.
 9. flot natur
  München ligger i kort afstand fra de betagende alper, krystalklare søer og eventyrskove, hvilket giver masser af muligheder for dagsture og sportsaktiviteter.
 10. Sikkerhed og komfort
  München er bedømt som #1 i Tyskland for livskvalitet og er en af de sikreste byer i Europa.

Multidisciplinær variation

Vi tilbyder uddannelser og aktivt akademisk samarbejde inden for MINT-fagene (matematik, datalogi, naturvidenskab og teknik), erhvervsliv, samfundsvidenskab og folkesundhed samt arkitektur og design. Vores afdeling for almene og tværfaglige studier er unik i at give hver studerende en tværgående uddannelse og i at udvikle deres personlige færdigheder.

Studerer med en profil

Det er især vigtigt for os at pleje vores kandidaters karakterer: Udover deres velfunderede faglige færdigheder skal vores studerende skille sig ud ved at tænke og handle på en bæredygtig, entreprenøriel og interkulturel måde. Med disse yderligere kvalifikationer, som rækker ud over de studerendes specialområder, forbereder vi dem til at bidrage til samfundet og til at nærme sig deres karrierer med fremsynethed, kreativitet og ansvarsfølelse.

Fra bachelorgrad til ph.d.-kvalifikation

Vi tilbyder og udvikler individualiserede studietilgange og muligheder for ansøgere med varieret uddannelsesbaggrund og åbner dermed vores universitet og tilbyder en række veje til livslang læring og studier.

Hochschule München sikrer fremragende anvendt og forskningsbaseret undervisning på fire områder:

 • Bacheloruddannelser for skoleelever og fagligt kvalificerede
 • Kandidatuddannelser og ph.d.-kvalifikationer
 • Efteruddannelse og livslang læring på alle områder
 • Anvendt forskning

Vækst med henblik på fremtiden

Hochschule München engagerer sig aktivt i sit uddannelsesmandat og sigter mod at sikre en fremragende position som et universitet for anvendt videnskab. Den anerkender de fremtidige krav fra samfundet og industrien og er under forandring med en kritisk, men åben vision for aktuelle emner, såsom den aktuelle digitalisering af alle livets områder. Det fokuserer på løbende at forbedre kvaliteten og på konstant udvikling inden for forskning, undervisning og efteruddannelse.

Statistik

Mangefacetteret og praksisorienteret

 • omkring 18.000 elever
 • 85 bachelor- og kandidatuddannelser
 • 500 professorer
 • 675 medarbejdere og forskere
 • 750 deltidsansatte undervisere
 • 14 afdelinger

HM Hochschule München University of Applied Sciences er det næststørste universitet for anvendt videnskab i Tyskland. Vores 18.000 studerende og vores placering i et førende europæisk erhvervscenter giver fantastiske muligheder, men betyder også, at vi har et ansvar i industrielle, økonomiske og sociale sammenhænge.

  Campus funktioner

  Lothstraße campus

  Campus ved Lothstraße er hjertet af universitetet. Det er hjemsted for ingeniørafdelingerne, afdelingerne for design, almene og tværfaglige studier og turisme samt universitetsadministrationen.

  Den moderne og dynamiske Lothstraße campus er hjertet af HM Hochschule München University of Applied Sciences. Beliggende nordvest for hovedbanegården (Hauptbahnhof), har campus næsten 11.800 studerende og er den største og ældste på universitetet. Alle centrale administrationsenheder er baseret her, ligesom ni afdelinger.

  Pasing campus

  Pasing campus med sine grønne gårdhaver og historiske bygninger er beliggende i den vestlige del af München nær Pasinger Stadtpark (Pasing City Park). Det er hjemsted for afdelingerne for erhvervsøkonomi og anvendt samfundsvidenskab med omkring 4.150 studerende.

  Karlstraße campus

  Campus ved Karlstraße er beliggende i Münchens museumskvarter, tæt på Karlsplatz (Stachus) i centrum af byen. Det huser afdelingerne for Arkitektur, Byggeri og Geoinformatik i en historisk bygning og arkitektonisk højdepunkt fra 1950'erne. Den fredede bygning er et af de få eksempler på gennemgående moderne arkitektur fra da München blev genopbygget efter Anden Verdenskrig. Omkring 2.050 studerende undervises i de tre afdelinger.

   Placeringer

   • Munich

    Lothstraße,34, 80335, Munich

   Spørgsmål