Keystone logo
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til HOST ! Tænker du på at studere her? Eller er du interesseret i en studieperiode eller praktikophold i udlandet? Er du universitetslærer eller medarbejder, der gerne vil vide mere om medarbejdermobilitet som led i forskning, undervisning eller faglig udvikling eller om at starte et internationalt universitetspartnerskab? Så er HOST Internationals service ikke bare det, du har ledt efter!

På vej ud

At lære andre kulturer at kende i et ophold i udlandet er en uforglemmelig og berigende oplevelse at lave. Uanset om du studerer, praktiserer eller arbejder i udlandet, vil dit ophold i udlandet ikke kun give dig mulighed for at forbedre dine sproglige og interkulturelle færdigheder, men også din ekspertise og dit faglige og personlige netværk. Det er alt et stort aktiv for dit CV - et aktiv for hele dit liv!

Hvorfor HOST?

Hochschule Stralsund - Universitetet for Anvendt Videnskab er et ungt og innovativt campusuniversitet i det nordøstlige Tyskland. Med sit moderne udstyr, et fremragende stab / studentforhold og den fantastiske position lige ved Strelasund, en arm i Østersøen, tilbyder HOST de bedste betingelser for studier, forskning og livskvalitet. Derfor formår det regelmæssigt at få topstillinger i tysk universitetsrangering.

Øvelsesorienteret, Dynamisk, International

Udvalgte studerende kan vælge mellem 27 akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser på tysk eller engelsk og et diplomprogram. Udbudte programmer omfatter ikke kun traditionelle kurser som ingeniør-, ingeniør- og erhvervsøkonomi, men også nye og innovative programmer som it-sikkerhed og mobile systemer, motorsportteknik eller turismeudviklingsstrategier. I øjeblikket studerer ca. 2.200 studerende fra 36 lande på de tre skoler - Business Administration, Engineering, og Electrical Engineering and Informatics. Det kan ikke være så mange som ved andre universiteter inden for anvendt videnskab i større byer - men bortset fra den klare praksisorientering er det frem for alt det personlige tilsyn, der garanterer studiens succes. Og: Universitetet har ikke bare en afslappet atmosfære, men også en familievenlig certificering, og den er fuldt tilgængelig for handicappede. Det er det du kalder et hus!

Innovation Motor til at modvirke mangel på eksperter

HOST er en af ​​de vigtigste institutioner til uddannelse af højt kvalificerede eksperter i Mecklenburg-Vorpommern. Kandidater fra vores fremragende rangerede programmer er meget eftertragtede, ikke kun i vores region, men i hele Tyskland og i udlandet. Næsten alle programmerne kan også studeres som del af et dobbeltprogram med en høj grad af praksis. For at gøre det muligt samarbejder universitetet med flere virksomheder. Samtidig er HOST med sin praksisorienterede forskning en vigtig impulsudbyder for statens industri.

Aktiviteter og Østersøen på HOST Campus

Og som at studere er selvfølgelig en vigtig del, men ikke alt, der er masser af aktiviteter, der tilbydes på campus. Studentprojektgrupperne, Baltic Racing og ThaiGer udvikler for eksempel racerbiler på højeste niveau. For nylig var HOST endda i stand til at fejre en EM-titel. De studerende erhvervskonsulenter hos SUS støtter virksomheder i hele regionen. Carpe Diem eV arrangerer fester, kulturelle arrangementer og den legendariske Campusspektakel. Campus tilbyder en bred vifte af sportsaktiviteter. Og selvfølgelig har universitetet sin egen sejlklub. Og glem ikke: Den nærmeste sandstrand ligger kun fem minutters gang fra campus ...

Høj livskvalitet, lave lejeomkostninger

At studere i Stralsund har en anden vigtig fordel: Leveomkostningerne er meget lavere end på flere andre universitetssteder. At finde en billig lejlighed med en meget god standard i byens centrum er ikke noget problem i Stralsund. Samtidig tilbyder Student Services naturligvis billige værelser i boliger. Fremhæv: Studentbyen "Holzhausen" ligger lige på campus!

Stralsund og det omkringliggende område giver en fremragende livskvalitet. Universitetet kan ses fra øen Rügen - Tysklands sunniest ø. Ikke en, men to nationalparker tæt ved at muliggøre fantastiske naturoplevelser. Hansestaden er et UNESCO World Heritage Site og en attraktion for gæster fra hele verden. Masser af fritidsaktiviteter og et rigt kultur- og festprogram sørger for, at byen løbende udvider.

Vil du gerne få en fremragende grad og lære at kende et ekstra specielt sted? Kom til Stralsund. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores kosmopolitiske universitet!

Placeringer

  • Stralsund

    Zur Schwedenschanze,15, 18435, Stralsund

    Spørgsmål