Keystone logo
Hochschule Worms University of Applied Sciences

Hochschule Worms University of Applied Sciences

Hochschule Worms University of Applied Sciences

Introduktion

Din karriere er i gode hænder!

3.500 studerende, tre attraktive fakulteter og høj internationalitet - det er University of Applied Sciences Worms.

Det erhvervsøkonomiske og informationsteknologiorienterede statsuniversitet er en af landets mindre uddannelsesinstitutioner. Det er netop vores styrke! Folk kender hinanden på campus, og den klare struktur gør det nemt at komme i gang.

Uddannelserne er opdelt i tre overordnede fagområder: datalogi, turisme/transport og økonomi. Da næsten alle uddannelser kan læses i et dobbelt system, giver vi vores studerende mulighed for at få erhvervserfaring på et tidligt tidspunkt.

International

Et særligt træk ved Worms University er dets internationale orientering med over 180 partneruniversiteter fra mere end 50 lande verden over. Derudover har de studerende mulighed for at erhverve sig en international dobbelt bachelor eller endda en dobbelt kandidatgrad. Interkulturalitet og kosmopolitisme er kendetegnene for vores campusliv.

Tværfaglig

På vores universitet lever vi præcis de kompetencer, der vil være brug for i fremtidens arbejdsverden. Dette omfatter især tværfaglig udveksling gennem tværafdelingsprojekter. Her lærer studerende fra forskellige studieretninger og institutter grænsefladerne til andre discipliner at kende og oplever tidligt gennem samarbejde, hvordan forskellige perspektiver og interesser senere kan kombineres og med fordel bringes sammen. Innovativt projektarbejde er ikke kun sjovt, det fremmer også teamwork og opfindsomhed. Studierne foregår under optimale og moderne forhold.

I gode hænder

Ud over det pædagogiske aspekt giver en uddannelse nye udfordringer. Her tilbyder vores universitet en bred vifte af rådgivningsydelser og yder støtte til afgørende spørgsmål, der kan opstå i starten eller i løbet af en uddannelse. Kompetente studievejledere er til enhver tid tilgængelige som kontaktpersoner online eller personligt. Derudover arrangerer de en lang række workshops og foredrag om individuel studiesuccesledelse og giver de studerende orientering helt fra begyndelsen.

Vores indre bycampus inviterer dig til at føle dig hjemme med sine korte afstande. Nibelungen og Luther byen Worms byder også på adskillige kulturelle, sportslige og turistmæssige muligheder, dvs. den ideelle balance ved siden af dine studier.

Placeringer

  • Worms

    Erenburgerstraße,19, 67549, Worms

Spørgsmål