Keystone logo
Hodges University

Hodges University

Hodges University

Introduktion

Grundlagt i 1990 Som International College, Hodges Universitet har etableret sig som en af ​​de førende private universiteter i staten Florida. Navnet blev ændret til Hodges University maj 2007 til ære for en generøs gave af Earl og Thelma Hodges, lang tid beboere i Napoli og ivrige tilhængere af institutionen. På Hodges vores mission er at tilbyde Associate, Studentereksamen og Graduate grader samt andre programmer, der forbedrer muligheden af ​​studerende til at opnå personlige eller faglige mål. For at opnå denne mission vore skoler tilbyder en bred vifte af akademiske programmer online, på vores Fort Myers og Napoli campusser og Learning steder på campusser på flere skoler i Florida.

Hodges University er akkrediteret af Southern Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om Colleges at tildele Associate, Bachelor- og kandidatuddannelser.

Mission Principper For at opfylde sin mission, Hodges Universitet understøtter følgende principper:

Hodges Universitet er en undervisningsinstitution, der understreger den praktiske anvendelse og øget viden i karriere-orienterede programmer. Hodges Universitet er en elevcentreret institution for videregående uddannelse, der primært fokuserer på de behov, som voksne og utraditionel lærende. Hodges University tilbyder moderne og innovative programmer, erfaringsbaseret administrationssystemer, og online-læring. Hodges Universitet leverer kvalitet tjenester for studerende, der opfylder de uddannelsesmæssige, personlige, karriere, og sociale behov i sine studerende. Hodges Universitetet opfordrer faglig udvikling og videnskabelig aktivitet blandt dets fakultet og personale. Hodges Universitetet opfordrer og støtter kulturel mangfoldighed og inklusion samt samfundsmæssigt, socialt og miljømæssigt ansvar. Hodges University giver et sundt, sikkert og sikkert miljø for alle medlemmer af campus samfund. Hodges University, som en non-profit institution for videregående uddannelse, tjener som en pædagogisk og community ressource for Southwest Florida.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Naples

    2655 Northbrooke Drive, Naples , 34119, Naples

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål