Keystone logo
Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Introduktion

Hokkaido University of Science er et omfattende universitet med 4 fakulteter og 13 afdelinger. Dens forgænger, Hokkaido University of Science, skiftede navn til det nuværende skolens navn, da Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet blev oprettet i 2014. Desuden blev Hokkaido University of Science og Hokkaido College of Pharmacy integreret i april 2018 for at danne det nye Hokkaido University af videnskab.

Universitetet har en maskinteknisk afdeling, en informationsteknisk afdeling, en elektrisk og elektronisk ingeniørafdeling, en arkitekturafdeling, et bymiljøafdeling i ingeniørafdelingen, en 6-årig farmaceutisk afdeling i apotekafdelingen, en sygeplejeafdeling i sundhed plejeafdeling, en fysioterapiafdeling, en afdeling for udstyr til proteselemmer, en klinisk ingeniørafdeling og medicinsk behandling. Radiologisk Institut og Fakultet for Fremtidens Design har Instituttet for Mediedesign og Institut for Human Sociologi, og Graduate School of Engineering, Graduate School of Pharmaceutical Sciences og Graduate School of Health Sciences er blevet etableret. Det er et stort universitet.

Baseret på grundlæggende ånd, under sloganet "+ Professional", ser på et samfund i hastig forandring, universel menneskelighed, kommunikationsevner, problemløsningsevner, ledelsesevner osv. Påkrævet som medlemmer af samfundet Vi tilstræber at udvikle "+ Professionel "menneskelige ressourcer, der har høj ekspertise inden for hvert felt, mens de erhverver kvaliteter som grundlæggende evner.

Ud over samfundsbaseret uddannelse og akademisk forskning vil vi gerne bidrage til samfundet gennem tilbagevenden af forskningsresultater til samfundet og udvikling af menneskelige ressourcer.

I 2020 vil vi spille en rolle i dette, "at leve bedre", "spise bedre" og "leve bedre", som er direkte forbundet med menneskers liv, såsom at overvinde sygdomme, der plager menneskeheden og løse mad- og miljøproblemer. For at bidrage til fremme af sundhed og velfærd i regionen og befolkningen gennem forskning i life science, der bidrager til Nordens område, har vi nyetableret "Northern Land Life Science Creation Research Institute".

Vi vil fortsat bidrage til Hokkaido og sigte mod at være et universitet, der udvikler sig sammen med regionen.

Placeringer

Placeringer
  • Asahikawa

    Asahikawa, Japan

    Spørgsmål