Keystone logo
Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Introduktion

Holy Family University er et fuldt akkrediteret katolsk, privat, co-pædagogisk universitet, der tilbyder bachelor-, kandidat- og hurtiguddannelsesprogrammer. Universitetets hovedcampus er i det nordøstlige Philadelphia en yderligere placering i Newtown, Pennsylvania. Holy Family University blev grundlagt i 1954 af Sisters of the Holy Family of Nazareth som et privat, non-profit, tro-inspireret samfund, og driver kandidater til formålsdrevne, værdicentrerede liv gennem fremragende akademiske programmer, fleksible leveringsmuligheder, mangfoldige erfaringsmæssige læringsmuligheder, støttende karriereudvikling og dybe personlige forbindelser.

På trods af sin vækst i antal studerende, dets geografiske ekspansion fra Philadelphia til de omkringliggende amter, dets tilvejebringelse af opholdsmuligheder og dens vedtagelse af alternative pædagogiske leveringsstrategier, forbliver universitetets formål i det væsentlige uændret - at tilbyde en høj kvalitet, overkommelig, personlig, og værdicentreret uddannelse i den faste tradition for katolsk videregående uddannelse. Derudover er Holy Family University en dynamisk institution, der reagerer i dag for at imødekomme morgendagens behov, idet man altid skal huske på de praktiske professionelle resultater, der er vigtige for sine studerende.

Stammer fra vores rige tradition for at tilbyde en liberal kunstuddannelse, der balancerer kunst og videnskab for at skabe målbevidste verdensborgere, tilbyder vi et spændende udvalg af grader og studiemuligheder. Faktisk tilbyder Holy Family University 13 Bachelor of Arts-programmer, en Bachelor of Science-grad og fire tværfaglige grader. Vi holder klasser på vores Philadelphia-campus og Newtown-stedet i det nærliggende Bucks County, afhængigt af din major. På begge sider vil vores støttende fakultet hjælpe dig med at nå dine drømme.

Placeringer

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Spørgsmål