Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Holy Family University  School of Business Administration

Holy Family University School of Business Administration

Holy Family University  School of Business Administration

Introduktion

Virksomhedens verden er fascinerende og udvikler sig konstant. Handelshøjskolen forbereder dig på fremtiden - uanset om du vil starte din forretningskarriere, ændre karrierevejledning, starte en virksomhed eller overveje en kandidatskole. Du lærer at omfavne teknologi, se forretning gennem en stadig mere global linse og behandle kolleger med respekt og medfølelse. Du får praktisk forretningserfaring gennem praktikophold med arbejdsgivere inden for dit fagområde.

Vores kurser tilbydes på en række forskellige måder for at tilbyde maksimal fleksibilitet til at udfylde dine gradskrav: Face-to-Face, Blended og Fully-

Vi forbereder vores kandidater til at fortsætte med en succesrig karriere. Sammenlignet med andre colleges i Philadelphia har vores erhvervsuddannede nogle af de bedste resultater:

For travle voksne elever, der enten ønsker at gennemføre en grad eller starte en, som de har afskrækket i årevis, tilbyder vi også forretningsprogrammer designet til dem, der arbejder fuldtidsjob, administrerer en familie eller skifter karriere.

Med en generøs overførselskreditpolitik, herunder kredit for livserfaring, kan du muligvis opdage, at du kan gennemføre dine forretningsgrader meget hurtigere gennem Holy Family Universitys hurtige gradsprogrammer. Klasser tilbydes om aftenen og leveres i fleksible formater, herunder ansigt til ansigt, blandet og online

Placeringer

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Spørgsmål