Keystone logo
Houghton College

Houghton College

Houghton College

Introduktion

Houghton College er et nationalt rangeret kristent kollegium for liberal kunst og videnskab beliggende i den naturskønne Genesee River Valley i det vestlige New York State.

Houghton College tilbyder en akademisk udfordrende, Kristus-centreret uddannelse inden for liberal kunst og videnskab til studerende fra forskellige traditioner og økonomiske baggrunde. Det udstyrer dem til at lede og arbejde som lærde-tjenere i en verden i forandring.

Houghton er et sted, hvor et tæt sammensat, meget relationelt kristent samfund møder transformative læringsoplevelser. Vores lille størrelse og nationalt anerkendte akademikere giver dig en førsteklasses kristelig uddannelse. Samtidig angiver vores stjerneallumneplacering, hvor forberedte vores studerende er på det næste trin i deres karriere.

Hos Haughton får du en skræddersyet, enestående kristen uddannelsesoplevelse, der understøtter dine individuelle interesser, drømme og mål.

Vi forbereder dig ikke kun på et job, når du er færdiguddannet - vi lægger grunden til en fantastisk resten af dit liv.

Houghton College indrømmer studerende af enhver race, farve, køn og national og etnisk oprindelse til alle rettigheder, privilegier, programmer og aktiviteter, der generelt gives eller stilles til rådighed for universitetsstuderende. Det diskriminerer ikke på baggrund af race, farve, køn eller national og etnisk oprindelse ved administration af dets uddannelsespolitikker, optagelsespolitikker, stipendie- og låneprogrammer og atletiske og andre skoleadministrerede programmer.

Placeringer

  • Houghton

    Willard Avenue,One, 14744, Houghton

    Spørgsmål