Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Howard University

Howard University

Howard University

Introduktion

Howard University 's Business School har været en model for videregående uddannelse siden grundlæggelsen i 1970.

Med dynamiske akademiske afdelinger, banebrydende centre of excellence, anerkendte fakultet, prisbelønnede programmer og over 8.000 alumni over hele kloden, fortsætter Howard University School of Business med at blive placeret blandt de bedste forretningsprogrammer i nationen.

Studerende og fakultet vælger Howard University School of Business, fordi det giver dybdegående undervisningsundervisning, oplevelse i verden, eksperthøjttalere fra en række baggrunde, adgang til globale brancheledere og engagement i forskning og publikation.

Afdelinger

Regnskab

Institut for Regnskab ved Howard University har gradueret flere afroamerikanske certificerede revisorer end nogen anden college eller universitet.

Finans, Forsikring og International Business

Institut for Finans, Forsikring og International Business, den største afdeling i Business School, tilbyder kurser i tre hovedledere (Finans, International Business og Forsikring).

Informationssystemer

Informationssystemer og Supply Chain Management Afdelingen understøtter den centrale Business Administration læseplan og tilbyder to-graders programmer på bachelor-og kandidatniveau (Computer Information Systems og Supply Chain Management).

Ledelse

Ledelse majors vil blive nedsænket i en læseplan fokuseret på at udvikle ledelse, beslutningstagning, human resource management og iværksætterfærdigheder.

Marketing

Institut for Marketing tilbyder en læseplan designet til at forberede sine bachelorstuderende til entry-level positioner i marketing og dets kandidatstuderende til mellem- og øverste niveauer i forvaltningen af ​​marketingfunktionen i en organisation.

Akademiske centre

  • Center for Karriere Excellence

  • Center for regnskabsuddannelse

  • Center of Excellence i Supply Chain Management

  • Center for finansielle tjenesteydelser

  • Center for Global Business Studies

  • Center for Forsikring Uddannelse

  • Center for Cybersecurity Education

Bedste i klassen

For det 12. år i træk har The Princeton Review placeret Howard University School of Business # 1 i muligheder for minoritetsstuderende

76844_banner.PNG

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Washington

    2600 6th St NW, 20059, Washington

Spørgsmål