Keystone logo
Pforzheim University

Pforzheim University

Pforzheim University

Introduktion

Etableringen og den historiske udvikling af Pforzheim University er på mange måder knyttet til udviklingen af den regionale økonomi, som i dag er en af Europas førende forretningsregioner. Efterspørgslen efter specialister inden for de forskellige områder inden for smykkeindustrien i løbet af de sidste 130 år har resulteret i udviklingen af et vigtigt anvendt videnskabsuniversitet med en række studier, der ikke sidder nogen i Tyskland.

Pforzheim University","author_url":"","source":""}" alt="155183_155101_DSC_3099_klein.jpg" />

155183_155101_DSC_3099_klein.jpg

Pforzheim University med omkring 6.500 studerende er en af de største af sin art i den tyske delstat Baden-Württemberg. Sammenlægningen af de to tidligere uafhængige og succesrige anvendte videnskabsuniversiteter inden for design og økonomi i 1992 lagde grundlaget for universitetets ingeniørafdeling. I dag Pforzheim University of design, engineering, economics and law sig selv som en drivkraft for samfundet og en model for kontakt med mennesker, ressourcer og ideer. Undersøgelser og anvendt forskningstjenester for at opnå fremragende resultater inden for design, teknik og økonomi. Efter afslutningen af deres studier er universitetsuddannede i stand til at tænke og handle efter deres praktiske behov på en interkulturel måde.

Ansøgningsskema

Den unikke mangfoldighed af specialiseringsområder på grundlag af etablerede grundlæggende studier er et fremragende forberedelse til tekniske og ledelsesopgaver for de studerende. Designskolen tilbyder et bredt spektrum af attraktive studier med hensyn til dagliglivets smykker og genstande, visuel kommunikation, industriel design og mode- og transportdesign. Ingeniørhøjskolen omfatter studier inden for elteknik / informationsteknologi, maskinteknik, erhvervsøkonomi og teknisk informationsteknologi.

Den mest omfattende kursusplan tilbydes af Business School. Der tilbydes gradskurser, der fokuserer på indkøb og logistik, international markedsføring, markedsføring, markeds- og kommunikationsforskning, reklame, styring, økonomi og regnskab, beskatning og revision, forretningsinformationssystemer, international forretnings- og personaleadministration. Pforzheim University har tilbudt et gradskursus i forretningsret siden 1996. Derudover har Pforzheim University et bredt udvalg af kandidatuddannelser fra alle fakulteterne.

155184_155100_12-GroupFlipchart.jpg

Det internationale kontor har kontakt med mere end 100 partneruniversiteter rundt omkring i verden. Dette giver mulighed for støtte til studerende, der ønsker at gennemføre en del af deres studier i udlandet for at få værdifuld erfaring, der er relevant for deres studier. Kendskab til fremmedsprog og forståelse af interkulturelle forhold er blevet afgørende i den moderne æra af globaliseringen.

Tværfaglig tænkning ved Pforzheim University er ikke kun et spørgsmål om administration. Faktisk er kurser, der overlapper hinanden mellem forskellige fakulteter, bedre i stand til at afspejle virkeligheden i det daglige, hvor erhvervsuddannede arbejder tæt sammen med ingeniører og designere. Den tværfaglige ånd spiller også en stor rolle i udviklingen og arrangementet af bachelor- og kandidatuddannelserne. Kombinationen og udviklingen af det markante udvalg af kurser og kvaliteten og aktualiteten af kurserne yder et særligt vigtigt bidrag til universitetets succes. De positive synergieffekter gennem sammenkobling af teori og praksis dokumenteres i adskillige projekter og forskningsaktiviteter, der udføres i samarbejde med industrien og erhvervslivet. Institut for Anvendt Forskning, adskillige Steinbeis transfercentre og Jewellery Technology Institute er blot nogle af eksemplerne på dette samarbejde.

I Pforzheim forbliver personen omdrejningspunktet på trods af mangfoldigheden af gradskurser og studerendes volumen. Mere end 350 professorer, vejledere og deres kolleger tager sig intensivt af de studerende. Studerende får støtte lige fra starten af deres studier og ofte også efter kursets afslutning, hvorved mange professorer påtager sig den vigtige rolle som mentor. I en konkurrence, der involverede hele Tyskland, var Pforzheim University i stand til at oprette et KEIM-center for stiftere af nye virksomheder, der ekspertiserede studerende til selvstændig virksomhed.

Universitetscomputeren tilbyder støtte til at muliggøre praktisk uddannelse inden for informationsteknologi. Siden 2003 har centret været i stand til at tilbyde eleverne en meget speciel service. Denne innovative service, der i gang for første gang i Tyskland, sender studerende en sms på deres mobil for at rådgive eleverne i god tid, hvis foredrag eller seminarer skal annulleres.

I erhvervslivet er kvaliteten af universitetets kandidater fra Pforzheim almindelig viden. Med hensyn til accept af kandidater fra Pforzheim er universitetet gang på gang blevet vurderet som et af de øverste tyske universiteter. Den omhu, som universitetet håndterer den akademiske uddannelse, er en af grundene til, at mange universitetsuddannede fra Pforzheim University er efterspurgte medarbejdere i velkendte virksomheder.

155185_155102_Hutewerfen_MBA.jpg

Placeringer

  • Pforzheim

    Hochschule Pforzheim University Tiefenbronner Str. 65, , 75175, Pforzheim

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål