Keystone logo
Hult

Hult

Hult

Introduktion

For dem, der er lavet til at gøre

Mere end en non-profit business school, Hult er et dynamisk multikulturelt samfund, der uddanner, inspirerer og forbinder nogle af verdens mest fremadrettede business talent. Vi vender den traditionelle tilgang til uddannelse ved at bruge learning-by-doing-oplevelser til at omdanne elevernes færdigheder fra det øjeblik, de slutter sig til os, til en ekstraordinær forretningsmand, fra det øjeblik de er færdiguddannede.

Vi er på en mission omat være verdens mest relevante business school.

Vi mener, at en handelsskole skal give dig så meget mere end en grad. Uddannelse handler om transformation. Studerende ønsker færdigheder, der vil ændre deres liv. Arbejdsgivere ønsker kandidater, der vil omdanne deres virksomheder. Samfundet ønsker virksomheder, der vil transformere verden. Som al forandring starter det med handling.

Ved at fokusere på, hvad vores studerende kan gøre i den virkelige verden, snarere end den teori, de studerer i klasseværelserne, prioriterer vi de færdigheder og tankegange, der er mest relevante for at skabe forandring lige nu - i individets karriere, de virksomheder, de arbejder i, og det samfund, de lever i. Denne tro på learning by doing går ud over en uddannelsesfilosofi; Det er den vejledende kraft bag hvert program, vi leverer, hvert kursus, vi opretter, og hver klasse, vi kører.

De, der er lavet til at gøre, kommer til Hult fra hele verden for at:

Gør udfordringer

Kreativ problemløsning og samarbejde er afgørende for personlig og professionel succes. Vores studerende praktiserer løbende, hvad de vil gøre på arbejdspladsen, så de opbygger et relevant færdighedssæt, der gør det muligt for dem at påtage sig enhver udfordring, de måtte stå over for efter eksamen. Det er dette - kombineret med deres can-do holdning, naturlige nysgerrighed og internationale udsigter - der gør vores kandidater så efterspurgte hos arbejdsgivere over hele verden.

Gør globalt

Succes i international forretning handler om tværkulturel forståelse. Nedsænket i en smeltedigel af 141 nationaliteter på tværs af et globalt campusnetværk, trives Hult kandidater ikke bare i et internationalt miljø; De ved, hvordan man udnytter det til at få resultater. Vores studerende bygger et globalt netværk ved at samarbejde med klassekammerater fra hele verden - potentielle partnere, investorer og kontakter er overalt. Vi specialiserer os i at hjælpe internationale studerende med at finde internationale job. Klasse af 2020 Hult kandidater blev ansat hos 450 forskellige virksomheder i 75 lande.

Gør vækst

Vi sigter mod at hjælpe eleverne med at være den bedste version af sig selv og blive de modstandsdygtige, selvbevidste, etiske ledere, som fremtiden har brug for. Så de fortsat kan forbedre ikke blot deres eget liv, men også erhvervslivet og samfundet som helhed. Forandring stopper aldrig, og ingen af dem bør lære. Uanset om vores kandidats mål ændrer sig, eller deres branche gør det, giver vores muligheder for livslang læring dem mulighed for at vende tilbage til Hult hvert år resten af deres karriere for at holde sig opdaterede og relevante - altid.

Vores mission statement:

Vi stræber efter at være den mest relevante business school i verden. Vores mission er at have en positiv indvirkning på enkeltpersoner og organisationer ved at transformere deres ledelsespraksis. Vi gør dette ved at bruge vores globale rækkevidde, være kreative, iværksættere og banebrydende. Vi bidrager også til bæredygtig vækst og hjælper ledere med at integrere kommerciel succes og samfundsmæssig trivsel. Dermed håber vi at være den valgte handelsskole for eksisterende og håbefulde ledere.

Banebrydende samarbejder og partnerskaber

Et banebrydende samarbejde

Vi tilbyder vores enestående uddannelse til den førende virksomhed – Ernst & Young (EY). Vi leverer nu tre virksomhedsprogrammer til EY's 312.000 medarbejdere i over 150 lande – EY Tech MBA by Hult (2020), EY Master's in Business Analytics by Hult (2021) og EY Master's in Sustainability by Hult (2022). Vores innovative læringsmodeller er designet til at hjælpe studerende og arbejdsgivere med at forblive relevante i et konstant skiftende erhvervsklima. Dette er kun starten på at hjælpe flere virksomhedspartnere med at forberede sig på morgendagens udfordringer.

Brown Business Boot Camp

Partnerskab for business excellence

Vi samarbejder med Brown University for at gøre vores praktiske, virkelige tilgang til erhvervsuddannelse tilgængelig for Brown-studerende. Undervist af fremragende fakultet fra begge skoler, er Business Boot Camp en intensiv, fordybende rejse ind i Hultkendetegnende læringsoplevelse.

Stringent relevant forskning

Vores styrke ligger i at omsætte banebrydende tænkning til den praksis, der understøtter vores programmer for at hjælpe organisationer med at præstere på højeste niveau og holde sig foran spillet.

Vores forskning falder i to temaer, som afspejler vores eksisterende forskningsfremskridt og også udnytter skolens differentierende fordel som en unik international institution, hvor studerende og fakulteter kommer fra og underviser i forskellige dele af kloden som et enkelt samfund.

Creating Disruption fremhæver de strategier, der forudser, former og reagerer på ændringer på internationale markeder. Hvilke lokale eller globale begivenheder, teknologier eller scenarier muliggør eller udløser en ny strategi? Hvordan konstrueres, kommunikeres og implementeres strategier? Hvor godt fungerer specifikke strategier, især i multinationale miljøer? Hvordan kan strategier, der har succes på ét marked, udnyttes på et andet marked, der måske er halvvejs rundt om kloden?

Transformerende adfærd vedrører den løbende forbedring af organisatorisk og personlig ledelsespraksis. Dette indebærer streng datadrevet vurdering af de interventioner og programmer, der genererer den største langsigtede forbedring af enkeltpersoners, teams og organisationers adfærd i forretningsindstillinger globalt.

Effektuddannelse med Hult -prisen

Verdens største pris for social impact

Hos Hultmener vi, at erhvervslivet har magten og ansvaret for at ændre liv til det bedre. Hult Prize er en verdensomspændende studenterkonkurrence, der udfordrer universitetshold til at løse de mest presserende globale problemer med levedygtige forretningsidéer.

Hult-prisen uddeles i samarbejde med FN. Finalisterne pitcher til et værdsat dommerpanel bestående af globale virksomhedsledere, meningsdannere og forandringsmagere. Teamet med den forretningsidé, der har potentiale til at gøre den største forskel, modtager $ 1 mio. USD og støtte til at gøre deres idé til virkelighed.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Spørgsmål