Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Introduktion

Den University of Applied Sciences Ludwigsburg har specialiseret sig i undervisning af ledelse i den offentlige administration. Den cirka 2500 studerende af universitetet bliver undervist af en række professorer og lektorer. De to fakulteter,

Ledelse og lov Skat og Erhvervsret

tilbyde fire Bachelor grader og to mestre grader. Over 98% af alle oprindeligt indskrevne studerende færdiggøre deres valgte uddannelse.

Kandidater konkluderende deres bachelor studier er i stand til at anvende den erhvervede viden og færdigheder i et professionelt miljø. Den didaktiske koncept opmuntrer videnskabeligt arbejde og er designet til at give kandidater en følelse af ansvar i forbindelse med et frit demokratisk og social retsstat. Programmerne sætte de studerende til at udvikle deres akademiske, personlige, sociale, teambuilding og business-færdigheder.

Et kendetegn for bacheloruddannelser er kombinationen af ​​akademisk arbejde og praktisk erfaring i form af praktikophold i offentlige forvaltning på statsligt og kommunalt niveau. Små studiegrupper sikrer fremragende støtte kan gives til enkelte elever fra de professorer og lektorer. Ansøgere til bacheloruddannelser skal have et gyldigt videregående uddannelse indgangen kvalifikation (f.eks A-niveauer).

Den UNIVERSITET tilbyder to Master programmer: Den fuld tid Master programmet i European Public Administration forbereder kandidater til en karriere i ledende tjenestemandspensioner positioner. Det Master of Public Management er en deltids-program med særlig fokus på ledelse og er designet til den offentlige forvaltning medarbejdere søger en ledende stilling.

Placeringer

  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Spørgsmål