Keystone logo
International Institute of Nuclear Energy I2EN

International Institute of Nuclear Energy I2EN

International Institute of Nuclear Energy I2EN

Introduktion

IFPASS, Training Institute for the Insurance Profession, er en vigtig aktør inden for forsikringstræning, med mere end 6.000 elever velkomne hvert år. I mere end 70 år har instituttet bidraget til uddannelse af eksisterende medarbejdere eller nye deltagere gennem efteruddannelse eller grunduddannelse over hele landet.

Det er også ledelsesorgan for et af de største CFA (lærlingeuddannelsescentre) i Ile de France: CFA de l'Assurance.

IFPASS tilbyder diplomkurser fra Bac + 2 til Bac + 5 niveauer, certifikater og en bred vifte af kvalificerende uddannelseskurser i tråd med forsikringsselskaber og deres medarbejderes behov.

Instituttet blev således ført til at oprette en HR-serviceleveringsenhed med fokus på supportaktiviteter til VAE (validering af erhvervet erfaring), kvalitetsvurderinger og rekruttering.

Med et lærerstab, 90% af forsikringsfagfolk, ansigt til ansigt og fjernindlæringsmetoder, er succesraten 84% for alle kombinerede træningsniveauer. Takket være sit uddannelsestilbud understøtter og sikrer IFPASS medarbejdernes karriereveje, samtidig med at det imødekommer behovene for forventet styring af job og virksomheders kompetencer.

Placeringer

  • Gif-sur-Yvette

    Gif-sur-Yvette, Frankrig

    Spørgsmål