Keystone logo
IADE Master i produkt- og rumdesign
IADE

Master i produkt- og rumdesign

Lisbon, Portugal

2 Years

Portugisisk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kandidatgraden er dedikeret til forskning i produkt- og rumdesign. Når du skaber produkt- og rumdesign, er den interaktive designproces afgørende.

Produktdesign beskæftiger sig med innovative og teknologiske midler, der giver studerende mulighed for at opnå fordele ved andre discipliner, nemlig ergonomi, materialer, prototyper og designmetoder.

Rumdesignet spekulerer i opholdsrum og flygtige rum med særlig opmærksomhed på designhistorien og nye trends inden for design.

Med støtte fra akademikere og fagfolk, der er aktive på markedet inden for design, arkitektur, ingeniørarbejde og marketing, vil studerende have mulighed for at være en del af oprettelsen af et forskningsrum, der sigter mod at observere markedet, imødekomme behovene i området .

Hvorfor master i produkt- og rumdesign?

Forskningskomponent

Forberedelse af fagfolk, der er i stand til at arbejde med forskning eller udvikling af produkter, rum og tjenester, for at reagere på udfordringerne på et stærkt konkurrencepræget marked.

Det giver en forståelse af hele produkt- og rumdesignprocessen med vægt på forskning, design, modellering og evaluering.

Nærhed til virksomheder og netværk

Cross Masters Project, hvor kandidatstuderende inden for designområdet på IADE samles inden for rammerne af nogle pensumenheder såsom: Art Direction, Digital Interfaces, blandt andet for at udvikle et projekt. Nogle eksempler: Entourage (brasiliansk virksomhed, der arrangerer musikbegivenheder), Associação Marinha o Tejo og Lispolis (Lissabon Technical Center).

Gennem fordybelsesaktiviteter på Fabrikken eller deltagelse i konkurrencer og udstillinger, såsom Creative Challenge, hvor vi allerede har haft virksomheder som Bordallo Pinheiro og Vista Alegre.

Fremme af kontakt med den forretningsmæssige virkelighed, enten gennem seminarer og tematiske workshops med ledere og referencefagfolk eller gennem nedsænkningsaktiviteter på fabrikken.

Laboratorier

Adgang til laboratorier: Print Lab, 3D Laboratory, Media Lab Studio, Digital Laboratory, Photography Laboratory, UX Lab (User Experience Lab), Technology Laboratory, blandt andre. Disse rum støtter eleverne i udvikling og materialisering af ideer og projekter, så de kan simulere professionel aktivitet.

António Quadros Library, værelser udstyret med Hyflex System og Adobe Creative Cloud.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master i Product Design Engineering
    • Leiria, Portugal
  • Online Master in Product Design and Services
    • Barcelona, Spanien
  • Master i produktdesign og digital modellering
    • Barcelona, Spanien