Keystone logo
© Carrianna Field
Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Introduktion

The Institute of Zaragoza

Den IAMZ er en af ​​de fire Middelhavslande Agronomiske Institutes of CIHEAM (International Center for Avanceret Mediterranean Agronomiske Studies Centre), en international mellemstatslig organisation -founded i 1962 om fælles initiativ fra OECD og Rådet for EuropeAid herunder mission er at udvikle samarbejdet mellem Middelhavslandene gennem postgraduate uddannelse og fremme af forskningssamarbejde inden for landbrug, fødevarer og bæredygtig udvikling af landdistrikterne.

Hvem er vi?

Vi er et globalt team af 25 professionelle med over 40 års solid erfaring med postgraduate uddannelse, videnskabelig forskning og internationalt samarbejde.

Vores ekspertiseområder er produktionsanlægget, Animal Produktion, miljø, fiskeri og akvakultur, og videnskab, teknologi og markedsføring af fødevarer.

Hvad gør vi?

Træning er hjertet af virksomheden IAMZ, ifølge en international og tværfaglig tilgang. Hvert år modtager vi mere end 400 deltagere og 250 professorer inviteret omkring 80 lande. Vi tilbyder omfattende kurser for fagfolk og Master of Science-programmer. Vi fremmer og koordinerer kooperative forskningsprojekter samt flere andre samarbejdsaktiviteter. En stor del af disse aktiviteter gennemføres i samarbejde med nationale og internationale institutioner og finde sted på IAMZ eller andre centre i Middelhavspartnerlandene.

Vi tilbyder i øjeblikket 8 Master of Science-programmer (4 Masters hvert år over to år). Vi kan også arrangere hvert år omkring 12 korte kurser for professionelle på videnskabelige spørgsmål og avancerede teknikker.

Vi er også fremragende træning partnere, som vi arbejder med universiteter, private virksomheder og andre internationale organisationer (OECD, FAO, FN, WTO, EFSA, EF, ICARDA, EAAP osv) gennem projekter og forskningsnetværk til at udvikle og tilpasse kurser og uddannelsesaktiviteter i henhold til de behov og mål vores partnere, især for at bidrage til at udbrede resultaterne af deres projekter og netværksaktiviteter.

Placeringer

 • Zaragoza

  IAMZ-CIHEAM Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza. Av. Montañana 1005, 50059, Zaragoza

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål