Keystone logo
International American University - College of Medicine

International American University - College of Medicine

International American University - College of Medicine

Introduktion

OM

International American University blev grundlagt i 2003 og ligger i hjertet af de caribiske øer, i det sydlige distrikt, Vieux Fort, St. Lucia, Vestindien. Universitetet er chartret og godkendt af regeringen i St Lucia til at give forskellige bachelor- og postgraduate-grader inklusive Doctor of Medicine (MD) grad. Vi tilbyder en state-of-the-art læseplan i medicinsk uddannelse, der bruger den nyeste teknologi og undervisningsmetoder, baseret på den amerikanske model og leveres af et team af ekspertfakultet. Hver lægeskole har sine egne unikke egenskaber, en tydelig personlighed og mål for fremtiden. Vores mission er at yde kvalificeret medicinsk uddannelse til kompetente og højt motiverede personer, der ønsker at forfølge en karriere inden for medicin. Gennem mange samarbejder med sundhedsvæsenets organisationer, akademiske medicinske institutioner og andre vigtige interessenter har vi spillet en vigtig rolle i udviklingen af ​​sundheds- og uddannelsesinfrastrukturen i St. Lucia og har ydet uddannelse og uddannelse til hundredvis af sundhedspersonale og studerende jorden rundt.

Vores team samler en bred vifte af viden og erfaring fra alle hjørner af sundhedssektoren. Den ledende ledergruppe omfatter medlemmer fra den amerikanske og canadiske lægeuddannelse og sundhedssystemerne. Vores fuldtidsansatte består af erfarne fagfolk fra de forskellige fagområder inden for medicin, uddannelse, forskning, medicinsk planlægning, sundhedsteknologi, udvikling af forretningsstrategier, ledelse og ledelse. Vores tjenester og programmer fortsætter med at trække på vores fakultetets og medarbejdernes ekspertise på tværs af den medicinske skole og alle vores tilknyttede undervisningssygehuse og institutioner.

historie

International American University blev grundlagt i oktober 2003 i Vieux Fort, Saint Lucia ved en handling fra St Lucias regering. Den 1. februar 2004, med kun ni studerende og fem afdelinger, begyndte klasser. IAU Studerende kommer fra hele USA og hele verden, herunder Canada, Indien, Nigeria, USA, Storbritannien, Vestindien og Zambia, for at opleve en virkelig personlig medicinsk uddannelse.

På opfordring af Saint Lucias regering indledte de grundlæggende medlemmer af IAU kollegiet som et direkte svar på de amerikanske foruddannede studerendes behov og ønsker for at tjene det amerikanske sundhedsvæsen. I det sidste årti har universitets lederskab og medlemmer af IAU College of Medicine samfund været dedikeret til at udvikle omsorgsfulde læger, der er interesserede i at forbedre tilstanden af ​​den globale sundhedspleje, herunder det fra Amerika. Universitetets innovative case-baserede studieplan med klinisk integration ledes af en international fakultet dedikeret til elevsucces og fortsætter med at tiltrække studerende fra hele verden.

Den grundlæggende dekan på universitetet, Paul Cherian, MD, udviklede en nyskabende læseplan, der sigter mod at udvikle elevernes viden om grundvidenskaberne samt at forbedre deres problemløsning færdigheder gennem et problembaseret læringsforløb. Han ledede grundlæggeren i at levere en elevcentreret pensum, som fortsat er hjørnestenen i universitetets succes. John Minarcik, MD, var en af ​​de første fakultetsmedlemmer, der blev rekrutteret til at undervise i IAU, og fortsætter med at tjene på fakultetet til i dag. Desuden fortsætter Olusina Adesanya, MD, den grundlæggende fakultetmedlem i klinisk medicin, også på IAU's fakultet til i dag. Alle de grundlæggende fakultetsmedlemmer var blevet uddannet enten i USA, Canada, Europa og Commonwealth-landene, og deres brede vifte af erfaringer førte til levering af en elevcentreret pædagogik med det formål at uddanne ydmyge og dygtige læger. I årenes løb er fakultetet fra Filippinerne, Canada, Nigeria og USA blevet tilsluttet det voksende IAU-fællesskab.

Vores mission

At træne fremtidige læger til at tjene uselvisk og ydmyg, samtidig med at man lægger vægt på stærk medicinsk etik og anerkendelse af menneskets værdighed og værdighed.

Vores vision

At fremme og støtte et levende sundhedsvidenskabelige læringssamfund for studerende, fakulteter, medarbejdere og fællesskabspartnere.

At opbygge et fremragende akademisk program, erfaringer, omfattende lærerunderstøttelse, en venlig campuskultur og miljø, der fremmer elevens velfærd, fakultetets og medarbejders engagement og samfundsinddragelse.

At lede et innovativt medicinsk uddannelsesprogram for læger, fakulteter og samfundslæger.

At udvikle forsknings- og videnskabelige programmer med vægt på anvendt forskning for at forebygge sygdom, tilpasse medicin og forbedre befolkningens sundhed.

ACCREDITATION & CREDENTIALS

Som en IAU-studerende garanterer vi tilfredsheden af ​​hvert af de forskellige "niveauer" af legitimationsoplysninger, der er nødvendige for US, Canadian & International Licensure.

IAU er chartret og akkrediteret af Saint Lucias regering som et omfattende universitet med autorisation til at overdrage Doctor of Medicine-graden. Studerende for uddannelse og sundhed i St. Lucia godkendte, at IAU College of Medicine er berettiget til at udøve medicin i St. Lucia.

ECFMG: IAU anerkendes af Uddannelsesudvalget for Udenlandske Medarbejdere (ECFMG). Dette giver dig ret til at tage alle tre trin i United States Medical Licensing Exam (USMLE), som skal bestilles for at blive en praktiserende læge i USA

International Medical Education Directory (IMED): IAU er opført i International Medical Education Directory (IMED). Dette er en nøjagtig og opdateret kompilering af internationale medicinske skoler anerkendt af det relevante offentlige organ i det medicinske skoles respektive land. Anerkendelse af ECFMG afhænger direkte af, hvorvidt skolen er opført i denne mappe.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO): IAU er også opført i Avicenna Directories, som er efterfølger til WHO's World Directory of Medical Schools.

World Directory of Medical School (WDMS): IAU er i øjeblikket opført i WDMS, som er udviklet gennem et partnerskab mellem World Federation for Medical Education (WFME) og Stiftelsen for Fremme af International Medical Education and Research (FAIMER) i samarbejde med Verdenssundhedsorganisationen og Københavns Universitet.

Europa World of Learning: IAU er også opført i Europa World Directory, som er en database over akkrediterede højere uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Sammenslutningen af ​​Commonwealth Universiteter (ACU): IAU er medlem af Sammenslutningen af ​​Commonwealth Universiteter og er opført i deres universitets database. IAU er den eneste skole i St. Lucia, der er opført i denne mappe og en af ​​de få karibiske skoler, der er opført.

Indisk Medicinsk Råd: IAU anerkendes af det medicinske råd i Indien (MCI), og kandidater er berettiget til at sidde for MCI's Screening Test.

Ved at indsende denne formular giver jeg udtrykkeligt skriftligt samtykke til International American University og dets repræsentanter om at kontakte mig om uddannelsesprogrammer og -tjenester ved hjælp af e-mail, telefonopkald eller tekstbeskeder - herunder ved brug af automatiseret opkaldsteknologi til opkald eller tekster til alle trådløse Eller fastnet nummer jeg giver. Jeg forstår, at dette samtykke ikke er nødvendigt at købe varer eller tjenester, og at jeg kan ringe til IAU direkte.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Rodney Bay

  Rodney Bay, Saint Lucia

  • Baltimore

   Maryland, , Baltimore

   Spørgsmål