Keystone logo
IBERO Ciudad de México (Iberoamericana University)

IBERO Ciudad de México (Iberoamericana University)

IBERO Ciudad de México (Iberoamericana University)

Introduktion

IBERO, der er betroet Jesu Selskab, mere end 75 år efter dets oprettelse, har dedikeret sig til at træne de mænd og kvinder, som Mexico har brug for. Dens pædagogiske lederskab er gået ud over klasseværelset og har placeret det som et af de bedste private universiteter nationalt og internationalt.

Uden at miste sin egen historie og karakteristika ved sin uddannelsesmodel har IBERO tilpasset sig tiden og orienteret sig mod et globalt og interkulturelt perspektiv, der er afgørende for udviklingen af det integrerede menneske, der er angivet i vores uddannelsesfilosofi.

Selvom en stor del af dets medlemmer er animeret af kristne principper, respekterer og imødekommer IBERO al ideologi og har ikke til hensigt at bruge sine akademiske aktiviteter til gavn for en bestemt doktrin.

Af denne grund, mens dens uddannelsesmodel har været eksemplarisk i undervisnings- og læringsprocesserne, der er bestemt af jesuitternes måde at være og forløber på, er dens akademiske programmer blevet anerkendt og akkrediteret af vigtige nationale og udenlandske organisationer. I denne forstand er IBERO blevet den bedste uddannelsesmulighed, for der er ingen konkurrence for dem, der ved, hvordan man vælger.

Akademisk ekspertise, følelsesmæssig modenhed, etisk ansvar og transcendental erfaring er blot nogle af kendetegnene ved den uddannelsesmodel, der træner fagfolk, der efter eksamen fortsat er en væsentlig del af IBERO -uddannelsesprojektet, da de i udøvelsen af deres erhverv støtter dem dagligt de universitetsprincipper, der adskiller os: akademisk ledelse og socialt engagement.

Universidad Iberoamericana er anerkendt i Mexico og i udlandet som en af de vigtigste private videregående uddannelsesinstitutioner i landet og tilbyder et bredt spektrum af akademiske programmer, der er designet til at imødekomme kravene fra menneskelig og faglig uddannelse, som vores studerende og samfund efterspørger.

IBERO tilbyder 36 bacheloruddannelser, seks tekniske universiteter på universitetet og 44 kandidatuddannelser: 11 doktorgrader, 28 kandidater og fem specialer. På samme måde har den et stort antal eksamensbeviser og kurser, ud over sprog.

På samme måde udvidede Ibero den 16. august 2010 sit uddannelsestilbud til gymnasiet med åbningen af ​​Prepa Ibero, der i januar 2017 åbnede dørene til sin nye campus med et areal på 215 tusind kvadratmeter, der ligger i På vej til Salazar, i Lerma, Mexico, 20 minutter fra Ibero, Santa Fe.

Placeringer

  • Mexico City

    Prolongacion Paseo de la Reforma,880, 01219, Mexico City

    Spørgsmål