Keystone logo
International Business School the Hague

International Business School the Hague

International Business School the Hague

Introduktion

International Business School the Hague (IBSH) er en helt ny innovativ handels- og forvaltningsskole, der er etableret i Nederlandene og har base i byen Haag. Det er en lovligt oprettet institution for videregående uddannelse og tilbyder bachelor- og mastergrader inden for erhvervsliv og internationale relationer og diplomati.

Ud over uddannelserne tilbyder IBSH en række korte kurser og diplomkurser, som vil øge din viden og dine færdigheder inden for specifikke områder, der er meget efterspurgte.

Vores programmer har et professionelt og praktisk fokus og forbereder dig til en vellykket karrierestart. Vores undervisere har stor erfaring fra erhvervslivet, som de vil dele med dig.

Vision

IBSH's vision "Creating Dynamic Leaders" handler om at uddanne de studerende i de komplekse problemstillinger, som verdens virksomheder vil stå over for i den nærmeste og fjerne fremtid. IBSH mener, at det ved at have et godt greb om fremtidige tendenser og nye initiativer vil være i stand til at levere meningsfuldt indhold til de studerende, som forbereder dem bedst muligt på lederroller inden for deres respektive områder. En dynamisk leder er en person, der kan forstå det helhedsorienterede billede og kan træffe fornuftige beslutninger i tider med stor kompleksitet.

Mission

IBSH's mission "Delivering beyond expectations" er et udtryk for vores ønske om konstant at overgå elevernes, lærernes og interessenternes forventninger. Det betyder, at IBSH skal opretholde et løbende feedback loop med alle interessenter for objektivt at måle præstationerne i forhold til forventningerne. Vi skal også løbende evaluere og justere vores præstationer for at overgå de internationale standarder.

Placeringer

  • The Hague

    Rijswijkseweg 60, 2516 EH, , The Hague

  • Rijswijk

    Lange Kleiweg,12, 2288 GK, Rijswijk

    Spørgsmål