Keystone logo
IC Institute

IC Institute

IC Institute

Introduktion

"At gøre det ekstraordinære, når det kommer til innovation, uddannelse af høj kvalitet og forskning og samtidig opbygge stærke partnerskaber for at forme fremtidens verden."

IC Institute blev grundlagt i 2008 med en klar, men udfordrende mission: "At gøre det ekstraordinære, når det kommer til innovation, uddannelse af høj kvalitet og forskning og samtidig opbygge stærke partnerskaber for at forme fremtidens verden." IC Institute tilbyder en række unikke uddannelsestjenester af høj kvalitet, letter innovation og opbygger partnerskaber for at hjælpe med at danne fremtiden.

IC Institute nyder godt af stærke relationer, som det har opbygget og vedligeholdt i årevis med pionerer inden for industrier, førende virksomheder, akademiske organisationer på topniveau og statslige institutioner. Derfor kan vi stolt sige, at vi er den eneste private virksomhed i Europa, der organiserer vores form for videregående uddannelse. Vores kandidatgrader er lokalt og internationalt anerkendte, og alle kandidater er kvalificerede til at kalde sig selv en Master of Science (MSc).

Placeringer

  • Beerzel

    Heiststeenweg,131, 2580, Beerzel

Spørgsmål