Keystone logo
© ICD Academy for Cultural Diplomacy
Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Introduktion

Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) under ICD Academy for Cultural Diplomacy er verdens førende center for studiet af Cultural Diplomacy, der tilbyder uddannelsesmæssige og faglige udviklingsmuligheder for enkeltpersoner, der er interesserede i at forfølge videre uddannelse og karriere inden for den akademiske verden, diplomati, regering , og/eller den private sektor, enten helt eller delvist relateret til området Kulturelt Diplomati.

CCDS fokuserer især på at udforske balancen mellem hård og blød magt, globaliseringsprocessen i en indbyrdes afhængig verden, international økonomi og erhvervsmæssig multikulturalisme, interkulturel dialog og udveksling, menneskerettigheder, religion og evnen til kulturelt baserede initiativer til at fremme gensidig forståelse og til gengæld fremme global fred og stabilitet.

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies","author_url":"","source":""}" />

172011_MicrosoftTeams-image4.jpeg

CCDS-programmerne tilbyder høje niveauer af ledelse og giver eleverne færdigheder til at forme deres fremtidige lederroller, mens de løser de kritiske spørgsmål, der udfordrer verden i dag. Programmerne giver avanceret viden og analytiske værktøjer til at studere og praktisere kulturelt diplomati og det potentiale, det har i udformningen af internationale politikker og globale strategier. CCDS-programmerne er opdelt i følgende kategorier: Fjernundervisningskurser, Professional Development Certificate-programmer og Degree Programmer i kulturelt diplomati. CCDS-fakultetet er sammensat af professorer, højt profilerede politikere og erfarne fagfolk fra den offentlige og private sektor. CCDS's fakultet og rådgivende medlemmer har arbejdet intensivt og kollektivt for at designe innovative uddannelser, der giver en unik tilgang til studiet af områderne internationale relationer, global økonomi, interkulturelle relationer, kunst og kultur, globalisering og global styring. De traditionelle akademiske komponenter i en grad inden for disse områder er blevet tilpasset til at passe ind i den dynamiske, hurtigt skiftende verden. Til det formål fokuserer vores tilgang til nutidige globale anliggender også på de stadig vigtigere roller som blød magt og kulturelt diplomati i verdensanliggender. Uddannelserne er unikke og innovative i deres indhold og tilgang og tilbyder faglig udvikling inden for kulturelt diplomati og relaterede områder. For studerende med interesse for udenrigspolitik, internationale anliggender, kulturelt diplomati, statskundskab eller international økonomi, giver programmerne en platform, hvorfra eleverne kan få praktisk erfaring og viden på højt niveau; at udstyre de studerende med værktøjerne til at starte deres karriere allerede inden afslutningen af deres studier.

CCDS-uddannelserne fungerer under et fælles partnerskab mellem Akademiet for Kulturdiplomati og Europas førende universiteter. Graderne er alle tildelt af universiteterne, som anerkendes som fuldt akkrediterede højere uddannelsesinstitutioner med ret til at tildele universitetsgrader, er en del af Bolognaprocessen, der er vedtaget af Europa-Kommissionen og benytter det europæiske kreditoverførsels- og akkumuleringssystem (ECTS) til at tildele grader. Programmerne giver eleverne fordelen af at lære i forskellige større europæiske byer og dermed mulighed for at opnå faglig, faglig og personlig erfaring fra at leve i forskellige kulturer.

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies","author_url":"","source":""}" />

172012_MicrosoftTeams-image3.png

Partners universiteter i Center for Kulturelle Diplomacy Studies

Furtwangen Universitet (HFU)

Furtwangen University (HFU) er et af Tysklands førende universiteter og er anerkendt for sin ekspertise inden for følgende områder:

 • Høj kvalitet og innovation i undervisningen
 • Stærkt praktisk fokus gennem samarbejde med industrien
 • International fokus
 • Anvendt forskning
 • Fortsat uddannelse og livslang læring
 • Samarbejde og motivation
 • Socialt ansvar og sikring af fremtiden

Furtwangen Universitets kernefokus er på videnskabsbaseret, praktisk uddannelse og træning. Traditionelle grænser mellem fagområder fjernes i tværfaglige projekter. HFU er førende inden for specialområder inden for teknik, datalogi, informationssystemer og ledelse, ingeniørledelse, medier, international forretning og sundhed. Udbuddet af kurser og programmer forbedres løbende for at tage højde for den innovative udvikling. Vores mål er at tilbyde fremadrettede uddannelser til talentfulde unge, der giver topkvalitet, akkrediterede grader, der åbner ekstraordinære karrieremuligheder. Samtidig understøtter vi rejsen vores elever gør mod at blive ansvarlige og kompetente personer med evnen til at identificere og løse problemer uafhængigt. Ved hjælp af applikationsorienteret forskning og faglig faglig udvikling støtter vores universitet også den næste generation af videnskabsmænd, der bidrager til innovation og forbedrede færdigheder i erhvervslivet og samfundet.

Placeringer

 • Berlin

  Institute for Cultural Diplomacy Gemthinerstr. 20

  Spørgsmål