Keystone logo
ICDA Escuela De Noegcios

ICDA Escuela De Noegcios

ICDA Escuela De Noegcios

Introduktion

I midten af tresserne rejste en lille gruppe kandidater fra Fakultetet for Økonomisk Videnskab og Administration på UCC på initiativ af fader Jean Sonet SJ til Belgien med det formål om at gennemføre et uddannelsesophold på det katolske universitet i Leuven.

Det sande formål med turen gik imidlertid ud over det strengt formative. Overbevist om, at det store problem for organisationer - uanset om det var i den private, offentlige eller civilsamfund - bestod i uvidenhed eller uhensigtsmæssig brug af ledelsesværktøjer af deres ledere, og at uddannelsesinstitutioner overordnede måtte påtage sig ansvaret for at arbejde på at rette op på det, far Sonet betroede stipendiaterne at undersøge og kende i detaljer karakteristika og dynamik i de forskellige specialiserede centre, der behandlede sagen på belgiske universiteter, så muligheden for at gentage denne model i Córdoba.

Dette initiativ resulterede i grundlæggelsen i august 1967 af Center for Improvement in Business Administration i UCC (Cepade) - den historiske oprindelse for den nuværende ICDA - det første lederuddannelsescenter i det indre af landet.

Den gode modtagelse, som Cepade havde fra Cordoba -samfundets side, var en stimulans, så der i 1972 og 1977 blev lanceret to parallelle og komplementære projekter: Research Center for Public Administration (Cipeap) og Research Center for the Cooperative Administration ( Cipac).

Et år efter oprettelsen af sidstnævnte, i 1978, underskrev den daværende Provincial of the Society of Jesus in Argentina, fader Jorge Mario Bergoglio SJ beslutningen, der godkendte integrationen af de tre centre under det nuværende navn, Instituto de Ciencias de Administration - ICDA.

Tro mod denne historie har ICDA i et halvt århundrede været en pioner inden for oprettelse, transmission og anvendelse af ledelsesværktøjer, der hjælper mennesker og organisationer med at generere rigdom, beskæftigelse og velvære på en bæredygtig måde.

Placeringer

  • 323

    Obispo Trejo,323, X5000, 323

    Spørgsmål