Keystone logo
ICHEC Brussels Management School

ICHEC Brussels Management School

ICHEC Brussels Management School

Introduktion

ICHEC Brussels Management School er en lederskole på universitetsniveau i traditionen med førende handelshøjskoler. Det tilbyder lederuddannelse i både dag- og aftenprogrammer, som grunduddannelse og som kontinuerlig uddannelse.

Bag navnet ICHEC finder du ikke kun en lederskole, men også et team, hvor hvert medlem er dedikeret til at forbedre skolens ry og opretholde det høje kvalitetsniveau, som det altid har været forbundet med.

International
Med sin placering i centrum af Bruxelles, Europas hovedstad, ICHEC School of Management sig ud ved sit internationale kald - en af sine væsentlige strategiske muligheder - og giver ICHEC mange muligheder.

ICHEC School of Management har valgt at understrege international ledelse som en af sine vigtigste akademiske søjler, nemlig ved at tilskynde eleverne til at tilegne sig en oplevelse af andre kulturer, andre sprog og andre måder at lære på takket være et rigt og tæt netværk af udenlandske institutioner med som den har opbygget samarbejdsaftaler.

Som international studerende kan du:

  • studere på ICHEC som udvekslingsstudent i en eller to sessioner, mens jeg forbliver registreret på mit hjemlige universitet for et komplet studieprogram.
  • studere på ICHEC inden for rammerne af sommerprogrammerne
  • studere på ICHEC for en almindelig uddannelse (bachelor eller kandidat)

De grader, der tilbydes på ICHEC er organiseret som følger:

  • kandidatuddannelserne (1 eller 2 år).

Forskning ved ICHEC
ICHEC har altid været aktivt involveret i ledelsesverdenen og lyttet til dets problemer og behov. Som sådan ICHEC hovedsageligt i anvendt forskning. Den er rettet mod en bedre forståelse af den socioøkonomiske virkelighed og udvikler teorier, der har inspireret og været godkendt af ægte erfaring.
Forskningsområder ved ICHEC dækker ledelse af organisationer og uddannelse, især:

  • interkulturel ledelse, regional makroøkonomi, e-business, finansiering, forvaltning af SMV
  • livslang læring og e-læring

Akkrediteringer

AACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Brussels

    ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a , 1150, Brussels

Spørgsmål