Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Introduktion
Værdier
Kvalitet, ægthed, respekt, gæstfrihed og fødevaresikkerhed
En kulturel drivkraft, der transmitterer værdier
Formålet med ICIF, Fødevareøkonomisk Institut og Vin Regionsudvalget af Italien, er at klassificere, beskytte og fremme billedet af italienske køkken, kvaliteten af lokale råvarer og regionale mad og vin kultur, ved at videreformidle viden blandt fagfolk rundt om i verden understreger værdien af ægte italiensk køkken og fremragende fødevarer, der adskiller det er en af ICIF vigtigste mål for at fremme "Made in Italy".
Livsstil, gæstfrihed og ægthed
ICIF har altid taget værdierne af italiensk mad og vin, italiensk gæstfrihed og lifesyle rundt om i verden ved at deltage i arrangementer og inititatives, både i Italien og i udlandet. Fremme af italiensk køkken og top kvalitet italienske fødevarer sker gennem uddannelse af unge kokke på den italienske hovedkvarter i slottet Costigliole d'Asti, i den kinesiske Institute i Shanghai, i institutterne i Sao Paulo og Flores da Cunha i Brasilien og gennem samarbejde med skoler og universiteter i Gastronomi i forskellige lande rundt om i verden.
primære aktiviteter
Culinary Uddannelse, fremme af "Made in Italy", større arrangementer og bekæmpelse af forfalskning
Practicum
Uddannelse af unge italienere og udenlandske kokke til at erhverve en faglig specialisering på regionalt italienske køkken; pensum også omfatter uddannelse om fødevaresikkerhed og bæredygtige politikker i forvaltningen af fødekæden.
Fremme af 'Made in Italy'
Fremme af det italienske køkken og top kvalitet italienske produkter i udlandet, gennem afholdelse af kurser og udbredelse af oplysninger om "Made in Italy" og dens gennemførelse af professionelle kokke og restauratører i hele verden.
Fremme af italiensk mad og vin produkter i udlandet i messer og internationale begivenheder. Organisering af mad og vin ture til at opdage essensen af italienske regionale køkken og Kultur, den bedste kvalitet produkter og den rige kultur i de italienske regioner.
Større begivenheder
ICIF er i spidsen for internationale begivenheder, hvor en autoritativ stemme i restaurationsbranchen er påkrævet at yde ekspertise til initiativer, der fremmer italiensk mad og kultur.
Bekæmpelse af forfalskning
De kalder det "Italienske Sounding", Efterligning eller forfalskning af italienske fødevarer i udlandet. En falsk fødevare har en blanding af italienske navne, logoer, billeder og slogans klart kan henføres til vores land.
Ud over sin pædagogiske mål, blev ICIF grundlagt med det formål at klassificere, beskytte og fremme billedet af italienske retter og produkter af topkvalitet oversøiske, beskytte håndværker produktioner, forsvare forbrugere fra forfalskning og dokumentfalsk og ved at udbrede viden og teknik blandt professionelle kokke og restauratører rundt om i verden.