Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Introduktion

På ICMP, har vi altid fokuseret på de behov og muligheder enkelte studerende, sikre, at uddannelsessystemet vi leverer er skræddersyet og personlig, og give dig den bedste chance for succes i det meget konkurrenceprægede og udfordrende miljø i musikindustrien.

Original

Vi er meget stolte af vores historie og arv, uovertruffen i musikken uddannelsessektoren. I løbet af de 30 år, vi har undervist, har vi fået ry for kvalitet, ekspertise og succes, og som følge heraf, har tusindvis af studerende valgt at studere med os, hvilket gør ICMP udgangspunktet for deres karriere i musik. Den ICMP blev grundlagt i 1986 som Guitar Institute og Basstech, og var den første institution til at levere relevant, praktisk og faglig uddannelse for nutidige musikere. Men mens navn og identitet ICMP naturligt har udviklet sig over tid, det underliggende fokus på behovene hos de studerende har aldrig ændret. Som et resultat, kan ICMP kandidater nu findes gøre en vellykket karriere i hele verden - spille, udføre, og skabe eller undervisning musik, både i deres hjemstavn og om nogle af verdens største scener.

Dette år på ICMP, fejrer vi vores 30 år at udvikle og levere relevant, høj kvalitet kurser for musikstuderende. Vi banebrydende undervisningsmetoder, læseplaner struktur og filosofi, der er nu blevet benchmark for ny musik uddannelse. Vores undervisning fakultet, vores største aktiv, har altid været uovertruffen i England, og i virkeligheden noget andet sted i verden. Vores London Placeringen er centralt for vores evne til at give de studerende med en utrolig vifte af muligheder for at fremvise deres talent og opbygge deres netværk, og vores inspirerende læringsmiljø giver dig den perfekte mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden som forberedelse til en succesfuld karriere i musik.

Innovativ

Den ICMP var den første til at tilbyde fuld tid programmer for studerende i moderne musik, og vi fortsætter med at innovere og udvikle vores bestemmelse. Denne enestående erfaring betyder, at vores studerende får de teknikker til at udtrykke sig, til de værktøjer overleve i branchen, og evnen til at gøre givende karriere som spillere, kunstnere, lærere, industri direktører, iværksættere og mere.Uafhængig

Den ICMP er en uafhængig leverandør af musik uddannelse. I modsætning til andre skoler, er vi ikke afhængighedsforhold til investorer, der har kortsigtede forretningsmæssige mål at opnå. Vores mål er ikke blot at åbne flere og flere centre og tilmelde flere og flere studerende. Som et resultat, kan vi tage meget lang sigt på at udvikle og forbedre vores udbud og standarder for kvalitet for at støtte karriereudvikling af en bred vifte af håbefulde musikere, kunstnere og musik iværksættere. På ICMP, kan du være sikker på, at skolen altid har dine bedste interesser på hjerte. Mange steder forsøger at kopiere vores formel, men selvfølgelig er der kun én ICMP - original, innovativ, selvstændig og individuel.

HVORFOR VÆLGE ICMP

Vi forstår, at som en aspirerende musiker, sangskriver eller musikbranchen iværksætter du har nogle svære valg at gøre som du starter ud på din karriere. Vores mission er at inspirere, opmuntre og udruste vores elever til at lykkes ved at levere relevant og innovativ undervisning af højeste kvalitet. Og vi har over 30 års erfaring i at yde de færdigheder og viden og dele vores erfaring med tusinder af studerende.

En personlig tilgang til undervisning og læring

Her på ICMP, er alle studerende vejledt, støttet og værdsat. Vi arbejder med dig til at nå dine personlige mål. For at gøre dette, vi har forskellige støtteelementer på plads, herunder individuelle uddannelsesplaner, en indledende diagnostisk vurdering, opstilling af mål, og råd og vejledning om modul valg. For at forbedre lærerig oplevelse, tilbyder vi en vifte af personlig støtte, herunder små klassestørrelser; personlige vejledere; drop-in sessioner; personlig beskæftigelsesegnethed og industri rådgivning; ubegrænset gratis wifi; online adgang til kursusmaterialer gennem en dedikeret elev portal; direkte adgang til ydeevne og jobmuligheder; lære støtte fra Wellbeing teamet; muligheder for at forbinde med studenterrepræsentanter; og øvelokaler, der kan reserveres gratis.

Forbundet til Londons livlige musikscene

Når du starter en karriere i musik, det er ubestrideligt, at London er stedet at være. Ud over at være en af ​​de mest spændende og levende byer i verden, London er kernen i den globale musikindustri. Det er hele tiden på forkant med musik, der definerer populærkulturen i hele verden og tilbyde enestående muligheder for at gøre de rigtige forbindelser. Den ICMP i London placering er et virkeligt aktiv, da det betyder, at vores studerende er i det bedste sted at starte og trives i deres musikalske karriere.

Forbundet til musikindustrien

Vi har en uovertruffen netværk af musik industri-forbindelser, og vi sætter en ære i den succes, som ICMP kandidater opnå. Vi er tilsluttet alle de store pladeselskaber, forlæggere, projektledere og administrationsselskaber er aktive i London, og vi gør disse kontakter til rådighed for alle vores studerende. Lige fra dag ét, tilbyder vi en bred vifte af støtte og muligheder for vores studerende og kandidater, der giver dig den bedst mulige base, hvorfra man nå dine mål.


Kreative og inspirerende læringsmiljø

Vi er forpligtet til at investere i den bedst mulige undervisning og læringsmiljø for vores studerende, med det nyeste udstyr altid til rådighed. Uanset kursus du vælger at følge, vil du finde de faciliteter og udstyr, du har brug for at nå dine mål sammen inspirerende undervisning og en personlig tilgang til din læring. Vigtigt er det, kan alle ICMP studerende udnytte vores faciliteter til personlig praksis, gratis, uden for skemalagt timer, og vi er åbent syv dage om ugen.Meget erfarne vejledere og branchens aktører

Det er afgørende for os, at vores studerende lærer fra dem, der kan tilbyde dem rådgivning baseret på virkelige liv oplevelse. Vi kender til en kendsgerning, at de studerende er mere tilbøjelige til at lykkes i deres karriere, når undervisningen de modtager bliver leveret af lærere, der har en praktisk forståelse af musikindustrien. Derfor er vores tutorer er ikke kun kvalificerede og erfarne undervisere og akademikere, men også meget erfarne musikere, kunstnere og musik business iværksættere i deres egen ret. De bringer al denne viden og erfaring, plus deres egne omfattende kontakter i industrien, til klasseværelset, giver ICMP studerende en unik indsigt i at opbygge og opretholde en karriere i musikbranchen.

Høje kontakt timer og lille klassestørrelse

Vi forstår, at for at levere en personlig oplevelse for vores studerende, skal vi arbejde hårdt for at holde klassestørrelser små og kontakt timer høj. På en ICMP kursus derfor vil du drage fordel af nogle af de højeste kontakt timer, der er fastsat overalt i UK videregående uddannelse, og enten i en til en eller lille gruppe oplever du vil blive behandlet som en individuel og har betydelig adgang til råd og vejledning.

Fællesskabet af ligesindede

På ICMP, tilbyder vi vores studerende et samarbejde og nærende miljø, udfordrende og støtte dig til at opnå det bedste du overhovedet kan. Vi sikrer vores studerende føler, de er en del af et fællesskab og har muligheder for at opbygge relationer og engagere sig med ligesindede musikere. Vi giver dig en bred vifte af aktiviteter, som for at engagere, såsom masterclasses og shows, ture og arrangementer, klubber og sociale aktiviteter. Vi organiserer også hus-deling arrangementer og velvære aktiviteter. Din student rejse på ICMP vil se dig blive en del af et globalt samfund inden for et af de mest forskelligartede og multikulturelle byer i Storbritannien, og du vil have mulighed for at blande sig med folk fra alle baggrunde, adgang spændende muligheder, og virkelig fordybe dig i musikscene.

Anerkendt, bevist og respekteret højere læreanstalt

Vores kvalitet og akkrediteringer er second to none i verden af ​​moderne musik uddannelse. Den ICMP er bredt respekteret som en erfaren og dokumenteret udbyder af videregående uddannelser; Vi forstår, at alle håbefulde musikere har brug for en seriøs og erfaren partner med henblik på at realisere deres personlige musikalske mål og ambitioner. I 30 år har de studerende været at vælge den ICMP som udgangspunkt for deres egne karrierer - og du kan også!

Kvalitet og akkrediteringer

Den ICMP er en respekteret og anerkendt medlem af den britiske videregående uddannelser kvalitet samfund. Vi er en del af en lille og udvalgt gruppe af udbydere, der kan bruge den kvalitetssikring agenturets »UK kvalitetssikret 'kite-mærket, hvilket giver dig den tryghed, at ved at vælge den ICMP vælger du en institution, der har været kvalitet testet på samme måde som enhver anden britisk universitet.

Placeringer

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Spørgsmål