Keystone logo
ID4FOOD

ID4FOOD

ID4FOOD

Introduktion

ONIRIS er en institution for videregående uddannelse og forskning af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Forankret på dens område og åbne for det europæiske område, det har en meget bred tematisk rækkevidde, herunder dyresundhed og folkesundhed, klinisk, biomedicinsk og bioteknologi i sundhedens tjeneste, fødevarevidenskab og procesteknik.

ONIRIS sigter mod at være aktiv inden for dyrs og menneskers sundhed, som bidrager aktivt til begrebet "en medicin, en sundhed", og mad. Til disse to hovedtemaer, plus et bidrag til en tværgående tema om miljø og bæredygtig udvikling.

ONIRIS tog omkring 1.200 studerende, herunder ved at tilbyde tilsvarende uddannelse: - for veterinære erhverv (veterinær læge grad). Specificiteten af ​​denne uddannelse patologer og ledende biologer er at kombinere de kompetencer, der erhverves gennem uddannelse af klinikken, især inden for europæisk plan hospital, der følger af forskeruddannelse - de tekniske erhverv (ingeniøruddannelser) med to specialer: specialitet "fødevarer / foder" specialitet "Sundhed bioteknologi".

I begge specialer, den Oniris ingeniøruddannelser har en meget stærk tilstedeværelse i den industrielle struktur og meget specifikke værktøjer professionalisering og forskning som teknologisk haller nær-industrielle betingelser.

Placeringer

  • Nantes

    Oniris – Programme id4Food Site de la Géraudière 
Rue de la Géraudière 
CS 82225
  , 44322 , Nantes

    Spørgsmål