Keystone logo
Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Introduktion

Fakultetet på Sygeplejeskolen abonnerer på en fælles filosofi om mennesker, sygepleje og sygeplejerskeuddannelse, der omfatter både bachelor- og kandidatuddannelserne. Fakultetet stræber efter at være ledere og visionære i deres roller som sygeplejerskeundervisere, forbrugere og fortalere for forbrugere af sundhedspleje og sundhedsprofessionelle.

Udnyttelse af sygeplejefaglig viden er det store fokus i bacheloruddannelsen i udviklingen af praktikere på begynderniveau. Bacheloruddannelsen forbereder kandidater til at imødekomme de nuværende og nye sundhedsproblemer i lokalsamfundet på lokalt og globalt niveau. Gennem udviklingen af den professionelle rolle lærer eleverne at se modtagerne af sygepleje som individer, familier, grupper eller fællesskaber inden for kulturelle og miljømæssige sammenhænge. Befolkningsfordelingen og den geografiske karakter af Idaho kræver, at kandidater er dygtige i landdistrikts- og grænsesygepleje.

Kandidatuddannelsen bygger på bacheloruddannelsen. Studerende er forberedt på at påtage sig avancerede praksisroller ved at udvikle sygeplejefaglig viden gennem forskning, teori og praksis. På kandidatniveau bidrager fakultetet og studerende til anvendelsen og udarbejdelsen af sygeplejeteorier til at beskrive, forklare, forudsige og forstå sygeplejefænomener. Kandidatuddannelsen faciliterer læringsmiljøer, hvor eleverne kan konstruere deres egen videnintegration på et avanceret niveau. Avancerede praksissygeplejersker udvikler bred viden og erfaring for at lette eller levere personlig, holistisk sundhedspleje til klienter i løbet af deres levetid i en række forskellige miljøer med vægt på praksis i landdistrikterne.

Placeringer

 • Pocatello

  South 8th Avenue,921, 83209, Pocatello

  • Idaho Falls

   Science Center Drive,1784, 83402, Idaho Falls

   Spørgsmål