Keystone logo
© Carrianna Field
IE University

IE University

IE University

Introduktion

IE University er for elever, der nærmer sig læring som en livsstil. Vi tilbyder et støttende fællesskab, hvor studerende og fakultetet interagerer sammen i læringsprocessen.

IE University har et personligt, elevcentreret fællesskab med en rig mangfoldighed af individer, ideer og tilgange. Hvert år er over 130 nationaliteter repræsenteret på campus, og over 75% af dets studerende kommer fra uden for Spanien.

IE University er anerkendt over hele verden og af de mest prestigefyldte foreninger for sin undervisning af høj kvalitet. Med en innovativ vision, iværksætterånd og fokus på humaniora og akademisk stringens er IE University forpligtet til at uddanne fagfolk, der vil gøre en forskel i samfundet. Vores praksisbaserede tilgang til læring starter i klasseværelset og fortsætter over hele verden, og forbereder vores studerende til at blive internationale fagfolk.

Hvis du ønsker en inspirerende og udfordrende uddannelse, der vil forme, hvem du er, og hvem du vil blive, vil IE University udvide din horisont, forbinde dig til verden og guide dig på den unikke vej, der er nødvendig for at nå dine mål.

Vores mission

IE University er forpligtet til sine studerende, fakultetet og det bredere akademiske samfund. Vi tilbyder et dynamisk, transformerende læringsmiljø, der former de mennesker, der vil fortsætte med at forme verden.

Vores vision

IE University er et sted for fremsynede visionære at lære i et transformativt miljø. Fordyb dig i et støttende fællesskab af studerende og fakulteter, der interagerer med nye ideer og tilgange til at give næring til den innovative læringsproces.

Dette mangfoldige, dynamiske knudepunkt består af et gennemsnit på 130 forskellige lande repræsenteret på campus hvert år, med over 75% af dets studerende, der kommer fra uden for Spanien.

Vi er stolte af vores innovative vision og iværksætterånd, drevet af akademisk stringens og et stærkt fokus på humaniora. Vores praksisbaserede tilgang går ud over klasseværelsets vægge, og bringer vores elever til fronten på deres respektive felter.

IE University er mere end blot en uddannelse. Det er en komplet akademisk og professionel erfaring, der udvider horisonten, forbinder verden og giver eleverne en personlig karrierevej for at hjælpe dem med at nå deres mål.

10 grunde til at studere på IE University

Et unikt læringsmiljø

IE University omdefinerer videregående uddannelser til professionelle. Udvikl dit eget synspunkt og opdag dit fulde potentiale i vores unikke læringsmiljø på et af verdens bedste universiteter.

En elevcentreret tilgang

Vi har en personlig, elevcentreret tilgang til uddannelse. Deltag i et støttende fællesskab, der virkelig værdsætter det, der gør dig unik, og bliv guidet, mens du former din egen professionelle vej.

En international oplevelse uden sidestykke

Udvikle det internationale udsyn, der er nødvendigt for at trives på en global arbejdsplads på vores meget forskelligartede campus, med over 75 % af vores studerende fra udlandet, der repræsenterer over 130 lande. Du får også mulighed for at studere på udveksling og praktik hos en af vores prestigefyldte partnere verden over.

Et mangfoldigt fakultet, tilgængeligt for dig

Lær af de bedste: Vores fakulteter består af verdensledere inden for den akademiske verden og erhvervslivet. Interager dagligt med dine professorer, modtag støtte og regelmæssig feedback og udvikle forbindelser til den professionelle verden.

Få det utraditionelle frem i dig

Begiv dig ud i det uudforskede: Hos IE University tilbyder vi et miljø, der vil udsætte dig for nye måder at tænke på og hjælpe dig med at udnytte din kreativitet.

Vælg din egen vej til succes

Vores innovative uddannelser er anerkendt af de mest prestigefyldte foreninger, og de mange tilgængelige muligheder giver dig mulighed for at forme din egen uddannelsesvej i overensstemmelse med dine professionelle ambitioner.

Sæt din læring i praksis

En aktiv tilgang til læring lige fra begyndelsen. Du vil anvende det, du har lært i klasseværelset, på sager i det virkelige liv, styre dine egne projekter og vælge mellem en række praktikmuligheder rundt om i verden for at erhverve dig et imponerende færdighedssæt.

Læring til i morgen

IE University er blevet rangeret blandt de ti bedste universiteter på verdensplan for innovation inden for teknologier og undervisning. Vi tilbyder praktiske, specialiserede kurser, der forbereder dig til at møde din fremtids faglige udfordringer.

Lev dit studieliv fuldt ud

Bliv en del af et levende og mangfoldigt fællesskab, hvor eleverne kan leve deres liv fuldt ud. Nyd at bo i Spanien og udforske dette spændende land, samt at deltage i et stort udvalg af fritidsaktiviteter her på IE University .

Din vej til din fremtid

Verdens førende virksomheder rekrutterer aktivt fra IE University , og vi hjælper vores kandidater med at starte deres karriere i en lang række brancher. Tilhør et fællesskab med mere end 45.000 alumner verden over, få livslange venner og nyd et aktivt alumni-netværk, som du altid kan stole på gennem hele din professionelle karriere.

Campus funktioner

Se virtuelle rundvisninger på campus her!

En ægte campus-oplevelse

Campus IE University i byen Segovia tilbyder en autentisk campusoplevelse. Det har til huse i klosteret Santa Cruz la Real, en historisk bygning, der blev erklæret for national kulturarv i 1931. Segovia ligger kun 25 minutter fra Madrid med højhastighedstog og byder studerende fra over 80 lande velkommen i et globalt universitetsmiljø med en atmosfære, der er både akademisk og livlig. (href="https://www.ie.edu/university/about/segovia-campus/)

I hjertet af et pulserende bycenter

Madrid er en førende europæisk hovedstad. Vores studerende nyder godt af et globalt læringsmiljø, førsteklasses netværksmuligheder og bygninger udstyret med state-of-the-art faciliteter - alt sammen delt med den prestigefyldte, toprangerede IE Business School. (href="https://www.ie.edu/university/about/study-in-madrid/)

Livet på campus

Aldrig et kedeligt øjeblik på IE University!

Med over 6.000 studerende fra 130 forskellige lande, mere end 100 klubber og omkring 1.500 årlige arrangementer sker der altid noget på IE University. Vores unikke humanistiske tilgang til uddannelse vil give dig de globale perspektiver, der er nødvendige for at få succes i din valgte sektor.

Læs mere om vores Campus Life her.

 • IEU-klubber: Uanset hvad der vækker din interesse, har vi noget til dig. IE-klubber er afgørende for IE-oplevelsen. De er drivkraften bag en unik og sjov tid på IE. (Arts Society Clubs, Geographic Clubs, Professional Clubs, Sports Clubs, Social & Community Clubs)
 • IEU Atletik: Repræsenterer IE University i en bred vifte af hold- og individuelle sportsgrene, både i konkurrence- og fritidsmiljøer (fodbold, basketball, rugby, volleyball, tennis og meget mere!)
 • IEU Creativity Center:IE Creativity Center er et åbent rum, der udløser kreativitet på tværs og letter interaktionen mellem Segovia og det mangfoldige IE-univers.
 • Vores traditioner: IE Universitys smittende ånd og stolthed er vokset enormt i årenes løb, understøttet af spændende begivenheder og programmer på hele campus.

  Indlæggelser

  De forskellige trin i vores optagelsesproces har til formål at identificere de områder af din akademiske og personlige profil, der gør dig unik, og sikre, at du passer ind i vores uddannelsesmodel.

  Hos IE har vi ikke en specifik deadline for optagelse på nogen af vores programmer. Vi har en rullende optagelsespolitik, hvilket betyder, at du kan søge ind på IE University på et hvilket som helst tidspunkt af året. Men i betragtning af det begrænsede antal pladser på programmerne og den mangfoldige studentergruppe anbefales det stærkt, at du indsender din ansøgning flere måneder før programmets start.

  Optagelsesprocessen er opdelt i fem hovedfaser:

  • Online ansøgning & Understøttende dokumenter
  • Optagelsesprøve
  • Online vurdering
  • Personligt interview
  • Udvalgets endelige beslutning

  Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores kommende arrangementer (åbent hus, virtuelle sessioner), så du kan modtage information om alle vores uddannelser, læse om vores metoder og få svar på eventuelle spørgsmål.

  Optagelsesdage

  Admission Days er unikke kombinerede arrangementer, der finder sted på IE's internationale kontorer, hvor deltagerne får en fantastisk mulighed for at få en fornemmelse af, hvad det vil sige at være en del af IE University -fællesskabet. De ansøgere, der ønsker at fremskynde deres optagelsesproces, får mulighed for at afslutte den på én dag. Hvad gør en optagelsesdag unik?

  • Deltag i informative sessioner om vigtige aspekter af din optagelsesproces
  • Besvar alle dine spørgsmål med IE University -repræsentanterne personligt
  • Mød personale, alumner og undervisere
  • Tag IE University optagelsesprøven
  • Hold dit interview samme dag
  • Oplev vores undervisningsmetode

  For mere information om Admissions Days klik på her.

  Stipendier og finansiering

  At studere på IE er en investering af tid, kræfter og økonomiske ressourcer. For at hjælpe de studerende med at håndtere finansieringen af deres uddannelse giver IE Financial Aid adgang til stipendier og studielånsprogrammer. Ansøgninger om økonomisk støtte modtages løbende, men visse stipendier har specifikke deadlines. Det anbefales på det kraftigste at ansøge så hurtigt som muligt, da midlerne er begrænsede, og jo tættere vi kommer på, jo færre midler er der til rådighed.

  For at anmode om økonomisk støtte er det nødvendigt at udfylde vores onlineformular, der findes på https://www.ie.edu/financial-aid/ , når optagelsesformularen er indsendt og altid før programmets start.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Madrid

   C/ María de Molina, 13, 28006, Madrid

  • Amsterdam

   Amsterdam, Holland

   • Madrid

    Madrid, Spanien

    • Chicago

     Chicago, USA

     • London

      London, Det Forenede Kongerige

      • Singapore

       Singapore, Singapore

       • Los Angeles

        Los Angeles, USA

        • Mexico City

         Mexico City, Mexico

         • Shanghai

          Shanghai, Kina

          • Geneva

           Geneva, Schweiz

           • Dubai

            Dubai, Forenede Arabiske Emirater

            Spørgsmål