Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona Master i interiørdesign til kommercielle rum og detailhandel
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Master i interiørdesign til kommercielle rum og detailhandel

Barcelona, Spanien

11 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

18 Jan 2025

EUR 15.100 *

På campus

* Tilmeldingsgebyr 3.900 € + studieafgift 11.500 €

Introduktion

Master i interiørdesign giver den knowhow og de værktøjer, som studerende har brug for at tage sig af projekter til hoteller, restauranter og detailsteder, og arbejder i samarbejde med virkelige klienter ( Hotel W Barcelona, Hotel Majestic, Hotel Murmuri, Hotel Praktik Rambla , osv.) at få førstehåndserfaring og hjælpe dem med at få succes senere i arbejdsverdenen.

Efterspørgslen efter interiørarkitekter med speciale i gæstfrihed er steget i de sidste par år. Dette gælder især i byer med betydelige turist- og kulturattraktioner som Barcelona. Med dette for øje inkluderer kursusprogrammet udflugter for at opdage byen og dens mest relevante gæstfrihedsinstitutioner, samt besøge designstudier og deltage i konferencer, workshops og monografiske samtaler.

Kurset involverer at afslutte tre forskellige projekter til dækning af specialiseringen af hoteller, gastronomiske spillesteder og detailhandel.

Specialiseringer

Interiørdesign til hoteller og gastronomiske rum

Denne specialisering giver de studerende de værktøjer, der kræves for at få disse spillesteder til at skille sig ud, under hensyntagen til oplevelsen af spillestedets brugere og de kommercielle krav.

Interiørdesign til detailhandel

I detailhandlen er et spillesteds design tæt knyttet til brandets image, hvilket gør det til en vigtig del af den kreative proces.

mål

Kursets mål er:

  • Arbejd med alle punkter i forbindelse med interiørdesignprojekter for gæstfrihedssektoren: fra konceptualisering af ideen og oprettelsen af konceptet til udarbejdelse af forslaget, herunder design af alle teknologiske løsninger (valg af materialer, bæredygtighedskriterier , belysningsteknologi osv.).
  • Udforsk kreative løsninger og gør design innovativt fra et kritisk, moderne perspektiv. Tilby forskning på de formelle, funktionelle og tekniske aspekter, der giver de studerende mulighed for at tage et kvalitativt spring i deres karriere.
  • Forbedre de studerendes evne til at kommunikere grafisk ved at arbejde på at præsentere projekter baseret på tegninger, gengivelser og modeller.
  • Træn eleverne til at give mundtlige præsentationer til et professionelt publikum eller en kunde.
  • Træne de studerende til at interagere med forskellige typer fagfolk fra denne sektor.
  • Hjælp de studerende med at tilegne sig deres egen kreative projektmetodik, så de kan få en karriere inden for dette designområde eller på noget andet.

Metode

Master i interiørdesign understreger anvendelsen af teoretisk viden. Derfor øves alle de forskellige emner, mens de udvikler designprojekter. Denne metode fører til en høj grad af samhørighed mellem teori og praksis og bidrager til at nå levedygtige konklusioner set fra konstruktions- og økonomisynspunkt.

Arbejdsprocessen er derfor nødvendigvis aktiv og anvendes til erhvervets realiteter, men på samme tid får de studerende friheden til at udvikle ideer, eksperimentere og ramme hypoteser.

Observation, analyse og eksperimentering udgør en væsentlig del af læringsprocessen. Dette er grunden til, at både de teoretiske klasser og projekterne understøttes af besøg og guidede ture ledet af kandidatens instruktører. På denne måde har de studerende mulighed for at lære om den arkitektoniske indstilling og indretningen af Barcelona fra fagfolk i byen. De besøger også studierne fra lokale designere, der åbner deres døre for de studerende for at dele deres professionelle erfaring og deres vision om design.

Studerendes profil

  • Fagfolk med mindst to års erfaring med en grad i en disciplin relateret til design, helst arkitektur, interiørdesign eller industriel design, som ønsker at lære de værktøjer, der er nødvendige for effektivt at tackle et interiørdesignprojekt til gæstfrihedssektoren, i sammenhæng med et stadig mere konkurrencedygtigt og stadigt skiftende marked.
  • Professionelle fra andre områder, der ikke er rent design. I dette tilfælde skal de studerende dog være opmærksomme på, at de på egen hånd skal tilegne sig et tilstrækkeligt kendskab til rumlig design, hvordan man kan skabe de koncepter, der er relevante for projektet, og være i stand til at håndtere moderne digital grafisk designsoftware. Muligheden for, at disse studerende lykkes, afhænger af deres empiriske træningsproces og deres selvlæringsevner.
  • I alle tilfælde skal de studerende indsende et CV og en portefølje, der indeholder projekter fra både deres faglige og faglige områder.

Jobmuligheder

Master udvikler de færdigheder, som designere har brug for. Det tilbyder de studerende en komplet uddannelse, så de kan tackle enhver form for projekt, der er relateret til designverdenen. De vil afslutte deres studier med at kunne foreslå, udvikle og implementere nye, innovative rum inden for ethvert designområde , selvom masteren fokuserer på interiørdesign til hoteller og gastronomiske rum.

Denne type projekt, der har en stærk kommerciel karakter, er tæt knyttet til brand image og branding, så de studerende tilegner sig den viden, der giver dem mulighed for at fokusere deres erhverv på denne sektor.

Under alle omstændigheder forbereder mesteren de studerende både til at tilføre værdi til tværfaglige teams inden for arkitektur og interiør designstudier og til at arbejde uafhængigt i deres egne studios.

koordinatorer

Arkitekter Oliver Franz Schmidt, Natali Canas del Pozo og Lucas Echeveste Lacy udgør El Equipo Creativo (Det kreative team), et studie, der har specialiseret sig i rumdesign til gastronomi, og mærkevarer og detailrum.

Deres fælles karriere startede i 2010 med design af den nu emblematiske restaurant Tickets og Ferran og Albert Adriàs 41º cocktailbar. Siden da har de produceret en række forskellige projekter, altid relateret til gastronomiens verden, og deres arbejde har vundet adskillige internationale designpriser, såsom de prestigefyldte The Great Indoors Awards, FX International Award og the Best of the Year Award. Deres projekter er blevet offentliggjort på websteder og i magasiner i mere end tyve lande.

Natali Canas del Pozo

Hun studerede arkitektur mellem Barcelona og Berlin og afsluttede Master of Architecture, Art and Ephemeral Space på Fundació UPC. I 2006 blev hun tildelt et stipendium fra Fundación La Caixa for at udføre Master i avanceret arkitektonisk design ved Columbia University i New York, hvor hun blandt andet modtog den prestigefyldte William Ware for Excellence in Design Prize.

Hendes erhvervserfaring som arkitekt inkluderer samarbejde i udstillingsdesignafdelingen på Guggenheim-museet i New Yor k, Studio Daniel Libeskind i Berlin eller ADD Bailo Rull-studiet i Barcelona.

Hun er i øjeblikket en grundlægger af El Equipo Creativo , der er specialiseret i oprettelse af rum til gastronomi. Hendes særlige interesse for undervisning har ført til, at hun samarbejdede i adskillige designskoler i Barcelona samt i afdelingerne for arkitektur ved Barnard College og Columbia University i New York.

Oliver Franz Schmidt

Han afsluttede sin erhvervsuddannelse i tømrerarbejde i Tyskland inden han studerede arkitektur i Kaiserslautern og i Barcelona.

I løbet af sine år på universitetet vinder han den tyske pris for byggeri i træ , den europæiske solbygningspris og den tyske Egon Eiermann-pris.

Han samarbejder som arkitekt med EMBT-studiet, Enric Miralles og Benedetta Tagliabue i Barcelona, ASTOC-Kees Christiaanse-studiet, Arkitekter & planlæggere i Köln og med arkitekten Xavier Claramunt i Barcelona.

Siden 2003 har han specialiseret sig i design af gastronomiske rum . Han har været arkitektkonsulent og ansvarlig for design af køkkenet til ALICIA Foundation, agro-food research og innovationscenter rådgivet af Ferran Adrià.

Grundlægger af El Equipo Creativo.

Lucas Echeveste Lacy

Arkitekt fra University of Navarra udvikler sin professionelle karriere i forskellige byer og arbejder i prestigefyldte internationale studios , såsom Studio Daniel Libeskind (Berlin), MAP-Mateo arquitectes (Barcelona) eller Jean Nouvel (Barcelona).

Under sit ophold i New York, der samarbejdede i studiet Leven Betts, er det værd at nævne hans deltagelse som designer af flere udstillinger for Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum , såsom Piranessi som Designer, House Proud og Rococo: The Continuing Curve.

Han er i øjeblikket medlem af El Equipo Creativo , hvor han har specialiseret sig i faser af forskning, konceptualisering og visualisering af projekter.

Virksomheder

Så at de studerende kan arbejde på deres slutprojekt til masteren (FPM) i en virkelig situation på arbejdsmarkedet, regner vi med samarbejde med virksomheder valgt af IED-masteren.

I de foregående år arbejdede de studerende med Sercotel Amister Art Hotel Barcelona, Hotel W Barcelona, Hotel Murmuri Barcelona, Hotel Majestic Barcelona og Hotel Praktik Rambla.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål