Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Florence Kandidatuddannelse i Future Store Design
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Kandidatuddannelse i Future Store Design

Florence, Italien

9 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

12 Nov 2024

EUR 24.000 *

På campus

* tilmeldingsgebyr € 3.000 + kursusgebyr € 21.000

Introduktion

Omfavn tværgående og innovativ kritisk tænkning, lær at styre et projekt fra både strategiske og tekniske perspektiver, og deltag i diskussioner med førende brancheeksperter. Udforsk de spændende muligheder, som kandidatuddannelsen i Future Store Design tilbyder dig!

Denne Master's Program har en ambitiøs mission: at forberede en ny generation af designere, der i stigende grad fokuserer på fremtiden og de designudfordringer, der opstår fra innovation og finde opfyldelse i en idé. På denne studievej vil du producere designkoncepter, der stemmer overens med markedets krav og behovene hos brands og forbrugere.

I et hurtigt skiftende miljø stræber kurset efter at formidle den viden og de færdigheder, der er afgørende for et effektivt design af butikslokaler, idet man anerkender de dybtgående transformationer i dette rige, især i kølvandet på pandemien. Det udviklende samspil mellem de fysiske og digitale domæner bliver stadig mere afgørende for vores livsstil. Den traditionelle fysiske butik fungerer nu som det centrale knudepunkt for en hybrid oplevelse, der problemfrit blander online og offline elementer gennem omnichannel-tjenester.

Kurset anerkender virkningen af miljøfaktorer, følelser og adfærd og understreger betydningen af en sammenhængende strategi, der ubesværet skifter mellem online og fysiske rum. Når det er informeret af en veldefineret brandstrategi, har detaildesign magten til at flytte forbrugernes følelser og adfærd.

Hvorfor vælge det

Kandidatuddannelsen i Future Store Design er et svar på markedets konstant udviklende krav, udviklet omkring behovene hos dem, der allerede har udstukket en vej og nu sigter mod at begynde at bygge deres karriere.

Kurset har til formål at forberede de studerende til det strategiske design af nye butikslokaler, så de kan integreres i professionelle studier dedikeret til detailhandel og videre. Dette omfatter sektorer som boligindretning, arrangementer, handel, virksomhedskonsulentfirmaer, kulturinstitutioner og produktions- og kommunikationsbureauer.

Ideelle studerende

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål