Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Milan

IED – Istituto Europeo di Design Milan

IED – Istituto Europeo di Design Milan

Introduktion

Vuggen for design og industri.

Milano, som ligger i hjertet af et storbyområde, der kan sammenlignes med London og New York, er for hele verden et synonym for kunst, industri, finans, design og mode.

I Milano arbejdede kunstnere af Leonardo og Bramante og fire århundreder senere Marinetti og Boccioni, grundlæggerne af den futuristiske bevægelse.

I nyere tid har berømte arkitekter og designere som brødrene Castiglioni, Magistretti og Zanuso og modedesignere som Armani og Versace, for blot at nævne nogle få, gjort Milano til verdens centrum for mode og design.

Kunst, videnskab, industri og finans er de kulturer, der ligger til grund for denne bys pragmatisme og for dens kreative og iværksætterånd.

Det er ikke tilfældigt, at vores skole er født i Milano og har hentet inspiration til sine undervisningsmetoder fra den knowhow, tankegang og innovation, der er så typisk for Milanos bagland og dets historie.

Design af både varer og tjenesteydelser til industrien og sammen med industrien er IED Milan's kald, hvor der undervises i og praktiseres design i alle dets forgreninger.

Vores studerende har i årevis udmærket sig professionelt og har med deres kreativitet og kompetence givet næring til både Made in Italy-fænomenet og produktionen i deres oprindelseslande.

IED blev oprettet i 1966 på grund af formand Francesco Morellis intuition. Med tiden er det blevet et internationalt ekspertisenetværk 100 % Made in Italy, der arbejder inden for uddannelse og forskning inden for design, mode, visuel kommunikation og ledelse.

Frem for alt er IED et uddannelsessystem i udvikling, der har evnen og engagementet til at genopfinde sig selv dagligt. Dens mission er bred og klar: at tilbyde unge kreative en grundig uddannelse - både teoretisk og praktisk - og give dem den "designviden og tankegang", som vil følge dem gennem hele livet.

IED er langt mere end en skole: Takket være sin uforbeholdne forpligtelse til innovation er det en smeltedigel, hvor nye generationer af professionalisme konstant udvikles.

IED er et kraftcenter for idéer, der udvikler kreativitet gennem sit udvalg af:

 • bacheloruddannelser
 • masteruddannelser
 • kurser for videregående uddannelse

Campus funktioner

  Stipendier og finansiering

  bds

  Placeringer

  • Milan

   IED Design / Visual Communication / Management e Comunicazione via A. Sciesa, 4 , 20135 , Milan

   • Milan

    IED Fashion Via Pompeo Leoni, 3 , 20141, Milan

   • Milan

    IED Master Via Bezzecca, 5 , 20135, Milan

    Spørgsmål