Keystone logo
IESDE School of Management

IESDE School of Management

IESDE School of Management

Introduktion

Om IESDE

Den Institute for Advanced Studies i Management (IESDE) Det er meget mere end en skole med speciale i den øverste ledelse business: en plads til at forvandle livet, erhverv, karriere, erhvervslivet og miljøet af iværksættere og ledere, der deltager vores programmer.

Det vil sige, den søger den integrerede udvikling af sine deltagere.

Den IESDE er at positionere sig som en leder blandt business schools i Latinamerika. I 20 år har han påvirket udviklingen og omdannelsen af ​​sine mere end 1.500 kandidater: virksomhedsledere og direktører for forskellige og prestigefyldte organisationer Puebla og regionen.

Ved afslutningen af ​​programmet, har vores deltagere haft en oplevelse, der forvandler ham og hans organisation; udvikle eller finpudse deres lederevner og lederevner, som tillader dem at bedre at tilpasse sig konstante ændringer af organisationer står over for i en global verden.

MÅL

Det grundlæggende formål med IESDE er at overføre viden og praksis for virksomhedsledelse. Også gennem ledelse af vores kandidater omdanne organisationer og dermed fremme den socioøkonomiske udvikling i Mexico bæredygtigt.

De principper, som vores arbejde er baseret på, er:

  • Forbedring af ledelse som en grundpille i den politiske aktivitet.
  • Udviklingen af ​​ledelsesmæssige færdigheder og uddannelse iværksætter.
  • Fremme disciplin med global forretning vision.
  • Gennemsyre en høj beslutning kriterium deltagere.
  • Medtag en etisk sans og social ansvarlighed i forretningsaktiviteter.

Placeringer

  • Puebla City

    15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

    Spørgsmål