Keystone logo
IESE Business School

IESE Business School

IESE Business School

Introduktion

Hos IESE Business School ønsker vi at uddanne ledere, som vi kan betro fremtiden for erhvervslivet og samfundet.

Som handelshøjskole for University of Navarra er vores aktiviteter centreret omkring tre ledelsesakser:

 • en global tankegang
 • en generel ledelsestilgang
 • en menneskecentreret vision, med den etik og det sociale ansvar, det medfører

Vi tror på, at virksomheder frem for alt er fællesskaber af mennesker, der arbejder bedre i en atmosfære af respekt og tillid.

Vores mission

Vi udvikler ledere, der stræber efter at have en dyb, positiv og varig indvirkning på mennesker, virksomheder og samfund gennem professionel ekspertise, integritet og serviceånd.

Vores vision

Vi sigter efter at være den bedste handelsskole i verden med et formål, inspirerende ledere, for hvem alle betyder noget. Ved at ledsage mænd og kvinder på deres rejse for livslang læring, tilfører vi en dybere mening med at drive forretning. Det gør vi gennem globale forretningsprogrammer og tankelederskab baseret på relevant forskning.

Vores værdier

Skolens etiske og moralske værdier er baseret på den kristne tradition. Disse værdier fremhæver hver enkelt persons rettigheder, frihed og værdighed, som vi betragter som hjertet i enhver samfundsorganisation.

En nøgledyd, som IESE fremmer, er håbet: vi lærer vores elever at have et positivt syn på at løse problemer, store som små.

Netop fordi vi følger den kristne tradition, med respekt for ethvert menneskes frihed og værdighed, er mennesker af enhver tro (eller ingen overhovedet) velkomne på IESE. Vi anser denne åbenhed over for andre som berigende for alle.

Kerneværdier i IESE omfatter integritet, en serviceånd og professionel ekspertise - værdier, der anerkendes og værdsættes universelt. Vi bestræber os på at indgyde en ansvarsfølelse hos alle, der er blevet betroet lederevner, og hjælper dem med at se, at de har modtaget disse talenter, ikke for sig selv, men for at blive delt med andre.

IESE er et initiativ fra Opus Dei, en romersk-katolsk organisation, hvis primære mål er at hjælpe almindelige mænd og kvinder med at finde hellighed i alle samfundslag.

Standarder for fremragende kvalitet

Kvaliteten af vores fakultet, ressourcer og programmer anerkendes på mange niveauer, herunder af officielle akkrediteringsbureauer. Vi er glade for at have tredobbelt akkreditering fra følgende organisationer:

AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) blev grundlagt i 1916 og er det længst fungerende globale akkrediteringsorgan for business schools, der tilbyder bachelor-, master- og doktorgrader i business og regnskab. Mindre end 5% af verdens handelsskoler har en AACSB-akkreditering.

EQUIS (European Quality Improvement System) er akkrediteringsorganet for European Foundation for Management Development (EFMD) og er dedikeret til at højne standarden for lederuddannelser på verdensplan.

AMBA (Association of MBAs) er baseret i Storbritannien og akkrediterer graduate business-programmer over hele verden.

Derudover er IESE akkrediteret af det spanske undervisningsministeriums ANECA, som er ansvarlig for at akkreditere højere uddannelsesinstitutioner i Spanien.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Barcelona

  Av. de Pearson, 21, , Barcelona

 • Madrid

  Camino Cerro del Águila, 3, , Madrid

  • Munich

   Maria-Theresia-Straße 15, , Munich

   • New York

    165 W 57th St, , New York

    • São Paulo

     R. Martiniano de Carvalho, 573, , São Paulo

     • Barcelona

      Barcelona, Spanien

      • Santiago de Compostela

       Gran Hotel Los Abetos San Lázaro, s/n, 15820, Santiago de Compostela

       • Valencia

        Valencia, Spanien

        • Zaragoza

         Escuela de Negocios CAI Urbanización Santa Fe, c/ Segunda, 22, 50411, Zaragoza

         • Pamplona

          Pamplona, Spanien

          Programmer

          Spørgsmål